Hirdetés
. Hirdetés

Új CTO a Kulcs-Soft-nál

|

2022. december 1-jétől Hóbor Péter tölti be a Kulcs-Soft Nyrt. CTO - Technológiai igazgató és hibrid vállalatirányítási üzletágvezető pozícióját.

Hirdetés

Hóbor Péter régi "motoros" az IT szakmában, dolgozott többek között a Shell Gas-nál, az Avayá-nál, az elmúlt szinte két évtizedben pedig a Geomantban gyűjtötte a tapasztalatokat, ahol a vállalati technológiai vízió kialakítása, a követendő technológiai irányok és módszertanok meghatározása, a fejlesztő csapat menedzselése, termékek piacra vitele volt a feladata.

Vezetésével egy nemzetközi csapat sikeresen kifejlesztett egy skálázható, hibatűrő felhős technológiát, amely azóta az alapját képezi a vállalat technológiai platformjának, és az agilitás, DevOps jegyében folyamatosan fejlődik. A fejlesztői csapatok munkájának szervezése mellett a termékmenedzsmentben, a termékek piacra vitelében is fontos szerepet töltött be.

Péter és a Kulcs-Soft kapcsolata egy évre nyúlik vissza, amikortól a szakember külsős konzulensként és projektmenedzserként segítette a céget új szolgáltatások kidolgozásában és egy "ütőképes" fejlesztői környezet megteremtésében. Mivel rövid időn belül megtalálta a kollégákkal a közös hangot, nem volt kérdés, hogy a napi operatív cégműködésben is fajsúlyos szerepet vállal.

Hirdetés

Hóbor Péter csatlakozása a céghez egyúttal olyan szakmai ugrást jelent, amit a Kulcs-Soft ügyfelei is meg fognak tapasztalni.

A gondolat, hogy a vállalkozásirányítási programok és az online szolgáltatások szorosabb összekapcsolása olyan értéket teremt az ügyfeleknek, amit a piac egyéb szereplőitől nem kaphatnak meg, már régebben megszületett a felsővezetés "fejében".

Ennek gyakorlati kivitelezése azonban mély szaktudást és kiterjedt tapasztalatot igényel, amelyeknek Hóbor Péter a birtokában van. Sőt, olyannyira felgyorsult ez a folyamat, hogy az első szolgáltatások, mint az AdatPont vagy az Online Szerviz és Munkalap modul, már meg is jelentek a piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.