Hirdetés

Új elnök a magyarországi Samsungnál

|

Joseph (Jeongwoo) Kim lett a vállalat hazai első embere.

Dr. Facskó István négy éves elnöki megbízatása lejárt a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nél, a jövőben elnöki tanácsadóként folytatja pályafutását a cégnél. Utódja a vállalat élén Joseph (Jeongwoo) Kim, aki új tisztségét a Samsung Electronics Románia elnöki pozíciója mellett látja el.

Hirdetés

Joseph (Jeongwoo) Kim követi dr. Facskó Istvánt a mobil technológiák és digitális megoldások terén vezető globális vállalat hazai leányvállalatának, a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek az elnöki székében. A hazai cég új elnöke, Joseph (Jeongwoo) Kim több mint 25 éve dolgozik a Samsung Electronics-nál, amely idő alatt a társaság számtalan különböző területén tevékenykedett.

A szakembert 2014 januárjában nevezték ki a Samsung Electronics Románia elnökének, ahol a román mellett a bolgár piac felügyeletét is ellátja. 2011 és 2013 között a Samsung Electronics Balti Régiójának vezetője volt, míg 2008 és 2011 között a Samsung globális marketing tevékenységének összehangolásáért volt felelős. 2002 és 2008 között a Samsung Telecom üzletág vezetőjeként felügyelte a kelet-európai piacokat.

 

Joseph (Jeongwoo) Kim 2015. július 1-jével kezdődően látja el a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöki teendőit, amely mellett továbbra is felügyeli a Samsung tevékenységét Bulgáriában és Romániában. "Megtiszteltetés számomra a megbízás, hogy vezessem a magyar leányvállalatot és csapatát, akik teljesítménye kimagasló volt az elmúlt években. Célunk, hogy tovább erősítsük a Samsung piacvezető pozícióját Magyarországon, és biztosítsuk a vállalat folyamatos növekedését” – mondta el Joseph (Jeongwoo) Kim, a Samsung Electronics Magyar Zrt. új elnöke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!