Hirdetés
. Hirdetés

Új értékesítési igazgató a Schneider Electric IT-üzletágánál

|

Motivált munkatársakra és jó kapcsolatra épít

Hirdetés

Januártól Radev Mihály a Schneider Electric magyarországi leányvállalatánál az IT-üzletág értékesítési igazgatója. A menedzser 12 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik az IT és az elektronika területén. Rövid megszakítással immáron hét éve dolgozik a Schneider Electricnél, így otthonosan mozog a vállalat termékei és megoldásai között, kiismeri magát a szervezeti folyamatokban. Radev Mihály az elmúlt hét évben az APC by Schneider Electric termékek és megoldások teljes disztribúciós hálózatáért felelt.

A nevéhez kötődik a disztribúciós hálózat átszervezése és egy új partnerprogram kialakítása, melynek eredményeként a tagokon keresztüli értékesítés 30 százalékkal bővült. A szakember 2001-ben diplomázott az amerikai Webster University kihelyezett Bachelor of Arts: Business Administration képzésén Bécsben, középiskolai tanulmányait az Egyesült Államokban végezte el. Anyanyelvi szinten beszél bolgárul és felsőfokon angol nyelven. Szabadidejében szeret utazni, külföldön élő barátaival tartja a kapcsolatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.