Hirdetés
. Hirdetés

Új értékesítési igazgató az SAP-nál

|

Az SAP Veres Zsoltot nevezte ki a Business Objects EMEA térségbeli kis-és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának.

Hirdetés

Az SAP Veres Zsoltot nevezte ki az újonnan létrehozott, EMEA régióbeli (Európa, Közép-Kelet és Afrika) Business Objects kis-és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának. Az új pozíciót azért hozták létre, hogy az SAP és a Business Objects szinergiáját biztosítsa a kis- és középvállalkozások többcsatornás megcélzásával. Ez a kezdeményezés része az SAP integrációs folyamatának, amely a Business Objects s.a. felvásárlását követi.

Veres Zsolt február 1-től a Business Objects kis- és középvállalati értékesítési- és go-to market tevékenységét irányítja. Az új pozíciójában Torsten Svenssonnak, az SAP EMEA kkv-kért felelős régiós alelnökének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Az új értékesítési igazgató az elmúlt két évben a visegrádi országokat tömörítő Közép-Európai térség kis- és középvállalatokért felelős kereskedelmi igazgatójaként kulcsszerepet töltött be a Közép-Európai Menedzsmentben, ez idő alatt megalapozta a kkv értékesítési stratégiát ezen országokban. Ezt megelőzően három évig az SAP Hungary Kft. értékesítési igazgatójaként dolgozott. Az SAP-hoz való csatlakozását megelőzően több mint tíz éven keresztül az IBM magyarországi, és külföldi szervezeteiben tett szert értékesítési és vezetői tapasztalatokra.

veres_zsolt_sap2.jpg

Veres Zsolt

Az SAP AG ezzel egyidőben kinevezte Petr Skorepát, az SAP közép-európai térségének kkv-kért felelős kereskedelmi igazgatójának. Petr Skorepa az SAP-hoz a Cisco Systems-nél töltött tíz éve után csatlakozik, ahol regionális értékesítési területén szerzett tapasztalatot. Korábban különböző vezetői pozíciókat töltött be olyan jelentős vállalatoknál mint a Novell, a TGN, a T&G és Parallel.

pskorepa2.jpg

Petr Skorepa
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.