Hirdetés
. Hirdetés

Új értékesítési vezető a Canon csapatában

|

A Canon Hungária Kft. új értékesítési vezetője a nyomdaipari felhasználásra szánt gépcsalád direkt értékesítéséért felel.

Hirdetés

Szendrei Szabolcs személyében új sales leader munkatárssal bővült a Canon Hungária Kft.  Szendrei értékesítési vezetőként a Professional Print üzletág kereskedelmi fejlesztéséért, így a Canon nyomdaipari felhasználásra szánt imagePRESS gépcsalád direkt értékesítésért felel.

 A harmincöt éves szakember a Könnyűipari Műszaki Főiskola Műszaki Manager szakán végzett 2001-ben Papír, Nyomda, Csomagolástechnika szakon.  A vállalati üzletág új munkatársa korábban a Heidelberg offset-technológiájához kapcsolódóan szerzett komoly tapasztalatokat: öt évet segédanyag divízióvezetőként töltött a nyomdagépgyártónál. Jelenlegi pozícióját megelőzően a Grafika Zrt.-nél töltött be tanácsadóként üzletfejlesztési pozíciót.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.