Hirdetés
. Hirdetés

Új felsővezetőt igazolt a 4iG Nyrt.

|

A 4iG Nyrt. 2016. július 19-én tartott rendkívüli közgyűlése - határozatlan időre - Sagyibó Viktort választotta meg vezérigazgatónak.

Hirdetés

A 4iG Nyrt. vezérigazgatói pozícióját július 20-tól Sagyibó Viktor tölti be, aki korábban a Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletágának vezetője volt. Dr. Felső Gábor - a vállalatcsoport korábbi elnök-vezérigazgatója - a 4iG elnökeként folytatja tovább tevékenységét.

A vállalatcsoport a régió egyik meghatározó informatikai cége, mind a létszámát, mind az árbevételét tekintve. Az elmúlt évek konszolidációs időszakát követően az igazgatóság áttekintette a cégcsoport működését, piaci helyzetét és a lehetséges fejlődési irányokat. A 4iG Nyrt. fennállásának 26. évében olyan fejlődési szakaszba lépett, ahol a legfontosabb stratégiai célkitűzéseit szem előtt tartva, szükségessé vált a vezető tisztségek átstrukturálása, szétválasztása a nemzetközi szinten történő továbbfejlődés és az eredményes helyi működés fenntartása érdekében. Sagyibó Viktor 15 éves multinacionális környezetben eltöltött vezetői tapasztalatát kamatoztatva újfajta szemlélettel fogja segíteni a vállalatcsoportot eredményességének fenntartásában és a részvényesi értékének növelésében.

"Sportolóként és a munkám során betöltött pozíciókban megtapasztaltam: elkötelezettség, kitartás, fegyelem és csapatmunka nélkül nincsenek eredmények, a tehetség, az adottságok önmagukban nem elegendőek. Az élet számos területén csak ez vezethet sikerekhez. Szakmai hitvallásom, hogy csak célirányosan dolgozva, együttműködésben, a csapattársakat és versenytársakat megbecsülve érdemes nekivágni a kihívásoknak, csak így lehet nyerni! Ez fogja vezetni a gondolkodásomat a 4iG csapatában is!" - fűzte hozzá kinevezéséhez Sagyibó Viktor.

A szakember diplomáját és MBA fokozatát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának marketing szakán szerezte, majd 2001 és 2008 között a Telenor Magyarország (és jogelődje a Pannon GSM) Key Account Managereként, később értékesítési igazgatójaként tevékenykedett. A Microsoft Magyarországnál eltöltött több mint nyolc év alatt kezdetben a szolgáltatási üzletágban vezette a szolgáltatás-értékesítést, majd az akkor létrejött oktatási szegmens vezetői feladatkörét látta el. 2012-ben átvette a teljes kormányzati üzletág vezetését, később a nagyvállalati üzletág vezetése került a felügyelete alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.