Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgatóval erősít a PwC Magyarország

|

A pénzügyi és tranzakciós szegmensben tevékenykedik

Hirdetés

Dr. Polacsek Csaba 2016 januárjától csatlakozott a PwC Magyarország tanácsadási üzletágához. A szakember a pénzügyi és tranzakciós tanácsadó csapatot erősíti szaktudásával. Dr. Polacsek Csaba 2016. január 11-én igazgatóként (executive director) csatlakozott a PwC-hez. A szakember húsz évet töltött a banki és pénzügyi szolgáltatási szektorban, majd az állami szférában dolgozott több mint öt éven át; először a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. társasági portfólióért felelős főigazgatójaként, majd a Miniszterelnökség helyettes államtitkáraként a nemzeti pénzügyi szolgáltatások és postaügyek területén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.