Hirdetés
. Hirdetés

Új lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

|

Oliver Weiser lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként a termékfejlesztés, a marketing és az értékesítés területeit irányítja az Invitelnél.

Hirdetés

Oliver Weiser, Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettes
Oliver Weiser, Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettes
Oliver Weisert nevezték ki az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének. A 38 éves szakember az elmúlt 12 évben az USA-ban, Svájcban illetve Németországban töltött be vezetői pozíciókat a távközlési iparágban – legutóbb a UPC-hez tartozó Unitymedia vállalatnál. Az Invitel a lakossági ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében még markánsabb átalakításon megy keresztül, melynek során több új vezető is csatlakozott a vállalathoz. Oliver Weiser érkezése fontos lépés volt ebben a folyamatban.

Az Invitelnél Oliver Weiser felelősségi körébe tartozik a lakossági üzletág irányítása és fejlesztése. Elsődleges feladata ügyfélközpontú termék és szolgáltatási portfolió létrehozása, valamint olyan értékesítési és marketing szervezet felépítése, mely teljes mértékben megfelel az ügyfelek elvárásainak és a piaci igényeknek.

„Termékeinkkel jelen vagyunk ügyfeleink otthonaiban, így része vagyunk mindennapi életüknek. TV, internet és telefonszolgáltatásaink biztosítják a családok, barátok és a helyi közösségek számára az otthoni szórakoztatást és a mindennapi kapcsolattartást. [..] hamarosan új termékekkel, szolgáltatásokkal jelenünk meg a piacon” – fogalmazott Oliver Weiser.

Oliver Weiser a németországi Regensburg egyetemén, valamint az amerikai University of Connecticut egyetemen szerzett Masters in Business képesítést. Szakmai pályafutása során az üzemeltetés hatékonyabbá tételén és az ügyfél-elégedettség javításán alapuló technológiákat fejlesztett és vezetett be az Egyesült Államokban. Emellett Svájcban a televíziós szolgáltatások digitalizálását, illetve, a DVR, valamint az interaktív szolgáltatások bevezetését irányította, Németországban pedig a műholdas televíziós platform létrehozásán és üzemeltetésén dolgozott - a TV üzletág, valamint új szolgáltatások és termékek fejlesztése tartoztak felelősségi körébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.