Hirdetés
. Hirdetés

Új marketingmenedzser az OKI-nál

|

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új marketing igazgatót nevezett ki Újlaki Andrea személyében.

Hirdetés

2008 tavaszától új marketing menedzsere van az OKI Systems (Magyarország) Kft-nek. Újlaki Andrea közgazdász, 2004 óta tagja a japán nyomtatóipari cég magyarországi csapatának, ezelőtt négy éven keresztül az export kereskedelmi vezetői pozíciót töltötte be. Korábbi munkahelyein szerzett projekt menedzseri tapasztalatát és az OTP Csoportnál elsajátított marketing szakértelmét jól kamatoztathatja új pozíciójában. A reklámszakember angolul, franciául, németül és románul is magas szinten beszél.

Az OKI Printing Solutions piacvezető a globális, színes nyomtatók piacán, ahol világszerte 120 országban képviselteti magát. A nyomtatóktól a faxokon keresztül egészen a multifunkciós termékekig, az OKI Printing Solutions rendkívül gyors és nagy teljesítményű gépekkel van jelen a piacon. Az OKI Systems Magyarország Kft. 2006-ban piacvezetővé vált a 11-20 lap/perc színes lézernyomtatók kategóriájában, s emellett az előkelő második helyet sikerült megszereznie a teljes hazai színes nyomtató piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.