Hirdetés
. Hirdetés

Új marketingvezető a Canonnál

|

A Canon Hungária Kft. Kátai Csaba személyében új marketingigazgató munkatárssal bővült.

Hirdetés

A szakember mérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 1992-ben, majd a kereskedelem, a direkt marketing, a piackutatás, a brand management és marketing
területén olyan vállalatoknál szerzett komoly tapasztalatot mint a Xerox, a Mars és a British American Tobacco Hungary. Ezt követően a Panasonic South-East Europe Kft.-hez csatlakozott, ahol az elmúlt három évben regionális marketing igazgatóként kamatoztatta korábbi szakmai tapasztalatait.

Kátai Csaba a Canon Hungária Kft. marketing igazgatójaként 2010. április 26.-án kezdte meg munkáját, és a cég marketingtevékenységének teljes körű irányításáért felel a jövőben. Az új kihívásokat jelentő munkakör remek alkalmat kínál számára, hogy a Canon marketing csapatának
vezetőjeként a szórakoztató-elektronikai és irodatechnikai termékek forgalmazása és menedzselése terén szerzett tapasztalatait integrálja a digitális képalkotási technológiákban rejlő lehetőségekkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.