Hirdetés
. Hirdetés

Új MS nagyvállalati üzletág-igazgató

|

Héjjas Gábor veszi át az Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói pozícióját a távozó Fehérvári Józseftől.

Hirdetés

2008. április 30-tól Héjjas Gábor (képünkön) tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói (EPG Manager) posztját. Az üzletág vezetőjeként felelős lesz a nagyvállalati ügyfelek felé történő értékesítési stratégia kialakításáért és végrehajtásáért. Feladatai közé tartozik a további piaci növekedési lehetőségek feltérképezése és a nagyvállalati partnerhálózati együttműködés megerősítése, valamint a megoldás értékesítésért felelős technológiai és értékesítési munkatársak tevékenységének irányítása.

A közgazdász végzettségű szakember 1996-tól 2001-ig töltötte be az Unilever Magyarország Kft. DiverseyLever vállalatának ügyvezetői posztját. 2001-től mint vállalati üzletágvezető vett részt a Matávnet-Axelero átalakulásban, majd 2004-től az Axelero értékesítési vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. 2005-ben a Telekom T-Com üzletágán belül a lakossági szolgáltatások divíziójának vezetését vette át.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.