Hirdetés
. Hirdetés

Új műszaki vezérigazgató-helyettes a Telenornál

|

A Telenor műszaki vezérigazgató-helyettesi posztját június 1-től Sepsi Zsolt tölti be. Elődje, Huszlicska József Norvégiában, a Telenor Csoportnál folytatta pályafutását.

Hirdetés

Sepsi Zsolt, Telenor műszaki vezérigazgató-helyettes
Sepsi Zsolt, Telenor műszaki vezérigazgató-helyettes

Sepsi Zsoltot nevezte ki a Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettesnek, a szakember 2003 óta dolgozik a mobilszolgáltatónál. Huszlicska József távozását követően Sepsi Zsolt február 15. óta megbízott műszaki vezérigazgató-helyettesként dolgozott, a pozícióját június 1-jei hatállyal véglegesítették. Feladata, hogy biztosítsa a Telenor közel 3,7 millió ügyfelet kiszolgáló mobilhálózatának, illetve a vállalat informatikai rendszereinek folyamatos fejlesztését és zökkenőmentes működését.

„Egyre több ügyfelünk használ már kizárólag mobileszközöket napi munkájához, így hatalmas kihívás, hogy a növekvő igényeket magas színvonalon, nagy biztonsággal kiszolgáljuk. Ehhez folyamatos fejlesztésekre van szükség egy gyorsan változó, nagyon dinamikus iparágban. Célom, hogy a Telenor hálózatának folyamatos fejlesztésével megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak.” – mondta Sepsi Zsolt, a Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese.

A szakember 2003 óta dolgozik a Telenor telekommunikációs és IT hálózatainak fejlesztésén, illetve a megbízható működés biztosításán, 2009 óta rendszer- és szolgáltatásüzemeltetési igazgatói pozícióban. A Telenor előtt Sepsi Zsolt a Nokia rendszerteszt tanácsadója volt Finnországban, ezt megelőzően pedig a román áramszolgáltatónál illetve egy Szatmárnémetiben működő infokommunikációs cégnél töltött be vezető pozíciót.

Sepsi Zsolt 1995-ben a Temesvári Műszaki Egyetemen végzett; a diplomamunkájaként egy olyan robot fejlesztésében vett részt, amit ugyanebben az évben a hannoveri Robotika Világkiállításon is bemutattak. 2010-ben pénzügyi és marketing szakon EMBA fokozatot szerzett a Közép-Európai Egyetemen (CEU), Budapesten. A szakember munkán kívül is csapatjátékos: kedvenc sportja a labdarúgás és legszívesebben nagy társaságban túrázik a hegyekben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.