Hirdetés
. Hirdetés

Új partner az eBIT-nél

|

Szabolcs András tulajdonostársként csatlakozott az eBIT e-Business Management Consultants Kft.-hez, a cég IT Stratégiai Tanácsadás és Audit üzletágát vezeti partneri státuszban.

Hirdetés

Szabolcs András mintegy 20 országra kiterjedő tíz éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az informatikai kockázatkezelés, audit és tanácsadás területén. Az eBIT-hez való csatlakozása előtt a Coca-Cola vezeto informatikai auditoraként szerzett nemzetközi nagyvállalati tapasztalatot az Egyesült Államokban. Ezt megelőzően Magyarországon a KPMG-nél és a Deloitte-nál dolgozott különböző tanácsadói pozíciókban. Szakterülete a vállalatirányítási rendszerek alkalmazás- és folyamatkontrolljainak átvilágítása. András Certified Information System Auditor (CISA) és Certified Internal Auditor (CIA) képesítéssel rendelkezik.

Az eBIT e-Business Management Consultants Kft. a közép-kelet európai piacokon ERP és üzleti intelligencia, elektronikus fizetések és elektronikus kereskedelem valamint elektronikus számlázás területeken vezetői tanácsadásra szakosodott független vállalkozás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.