Hirdetés
. Hirdetés

Új pénzügyi igazgató az AMD-nél

|

Devinder Kumar az elmúlt 28 évét az AMD-nél töltötte, és várhatóan ott is marad egy darabig.

Hirdetés

Az Advanced Micro Devices már több mint egy évvel van azután, hogy ügyvezetőnek választották Rory Readet, azonban a cég belső struktúrája még most sem véglegesedett, hanem egyfolytában változik. Az átalakulás nem csak pozitív irányba folyik, hiszen számos régi alkalmazott távozott már a cégtől. Ezúttal a pénzügyi igazgató posztján történt "változás".

Az AMD a korábbi vállalati ellenőrét és alelnökét, Devinder Kumart nevezte ki a pénzügyi igazgatói posztra. A vállalat nem kapkodta el ezt a döntését, ugyanis Kumar átmeneti igazgatóként már 2012. szeptembere óta működött.

Kumar a Malayai Egyetemen szerezte a diplomáját Malajziában, majd két másikat Santa Barbarában és Los Angeles-ben. Kumar az elmúlt 28 évét az AMD alkalmazásában töltötte, így minden bizonnyal marad még a cégnél egy ideig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.