Hirdetés
. Hirdetés

Új szakot indít a Budapesti Corvinus Egyetem

|

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és a PMI Budapest: közös projektmenedzser szakirányú továbbképzést indítanak 2021. szeptemberétől.

Hirdetés

A Budapesti Corvinus Egyetemen a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatásával nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakot indít 2021. szeptember elsejével. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket. A képzés a partnerség keretében folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy a program megfeleljen a dinamikusan változó piaci követelményeknek, amely garanciát jelent a végzett hallgatók naprakész tudására.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatást nyújt a Budapesti Corvinus Egyetemnek óraadó oktatók delegálásában a közösen kijelölt tárgyak oktatásához, továbbá a tananyagfejlesztésbe is bekapcsolódik.

Hirdetés

Dr. Fehér Péter a Corvinus Egyetem Executive Degree Programokért és Szakirányú Továbbképzésekért Felelős Dékánja a stratégiai megállapodás aláírásakor kiemelte, hogy "Magyarországnak szüksége van olyan nemzetközileg is kiemelkedő egyetemre, amely rangos nemzeti intézményként közösségét szolgáló, teljesítményközpontú és világszínvonalú eredményekre képes elitet képez." A Corvinus arra törekszik, hogy a magyar üzleti, kormányzati, közösségi vezetők több mint fele, Közép-Európában pedig jelentős része a Corvinus végzettjei közül kerüljön ki. Ezen törekvésivel összhangban a projektmenedzsment képzés fejlesztése kulcsfontosságú.

Dobos Oszkár, a PMI Budapest, Magyar Tagozat Titkára és Egyetemi Kapcsolatokért felelős alelnöke kiemelte: "Célunk, hogy Magyarország legmeghatározóbb projektmenedzsment szakmai szervezete legyünk, mely aktív szakmai közösséggel rendelkezik. Fontos számunkra, hogy a hazai projektmenedzser képzésben, a szakmához kapcsolódó kutatásokban, szakfejlesztésben aktívan részt vállaljunk, mivel a megváltozott gazdasági környezetben egyre fokozódik a projektek számossága és az igény a magasan képzett, nyelveket beszélő projektmenedzserek iránt."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.