Hirdetés
. Hirdetés

Új területi képviselő a Trend Micrónál

|

A Trend Micro bejelentette, hogy június 19-e óta György László a vállalat magyarországi területi képviselője.

Hirdetés

Feladatai közé tartozik a jövőben, hogy tovább népszerűsítse a hazai piacon azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a szervezetek biztonságosabbá tehetik adatközpontjaikat és hálózataikat, védekezve a kibertámadások új generációs hulláma ellen.

"Még az informatikai rendszereket magas szinten üzemeltető magyarországi vállalatoknál is - különösen hibrid, virtualizált környezetben - csak részben megoldott

- a virtuális gépek testre szabott, automatizált védelme,

- a hálózaton belüli nem kívánt kártékony mozgások detektálása, követése, automatikus blokkolása még a hivatalos javítások megjelenése előtt,

- illetve a védelmi hatékonyság növelése más internet biztonsági gyártók megoldásaival történő hatékony együttműködés eredményeként.

Ezen feladatok korlátozott erőforrásból történő megoldását segíti a Trend Micro. Gyönyörű kihívás. Ezért vagyok itt" - mondta el György László.

Az MBA fokozattal rendelkező új területi képviselő csaknem 25 éves szakmai tapasztalattal bír a hazai IT piacon. Eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök-közgazdász, később külkereskedelmi diplomát is szerzett. Mielőtt csatlakozott a Trend Micro csapatához, 2016-ban a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója volt, azt megelőzően a Symantec Hungary-nél, illetve a Cisco Systems Magyarország Kft-nél látott el Country Manager feladatokat. Korábban pedig az IBM, az Oracle és az Ericsson hazai képviseleteinél látott el Sales Manager pozíciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.