Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető a Konica Minolta élén

|

Roman Tihelkát nevezték ki a Konica Minolta Magyarország ügyvezető igazgatójának 2008. január 8-ától.

Hirdetés

Roman Tihelka 1991 óta dolgozik a Konica Minolta vállalatcsoportnál. 2003. májusa óta a Konica Minolta Csehország ügyvezető igazgatója, és ezentúl mindkét leányvállalat irányítása az ő feladata lesz. Az ő nevéhez fűződik többek között a csehországi leányvállalat évről évre növekvő kereskedelmi bevétele, mely a 2007-es évben elérte a 43 millió eurót. Pályafutása során számos ország piacát sikerült megismernie, köztük Romániát, Ausztriát, Lengyelországot, Ukrajnát, a Balti államokat és Csehországot. Célkitűzése, hogy egy erőteljesebb értékesítési stratégiát valósítson meg Magyarországon, mely a megoldások értékesítésén és az új szolgáltatások bevezetésén alapszik.

romantihelka.jpg

Roman Tihelka

Munkájában nagy segítséget jelent Václav la Rosé Kovarik, aki úgy szintén január 8-án csatlakozott a magyarországi vállalathoz. 2004 óta áll a Konica Minolta Csehország alkalmazásában, fő tevékenységei közé tartozik többek között a folyamat optimalizálás, a termékmarketing, és ő felel az ügyfél szolgáltatások új koncepciójának kidolgozásáért és fejlesztéséért. Vaclav la Rosé Kovarik az új Termék Marketing és Termék Támogatás osztály vezetőjeként látja el szükséges teendőit a magyarországi vállalatnál.

vaclavlarosekovarik.jpg

Václav la Rosé Kovarik

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.