Hirdetés
. Hirdetés

Új üzletágvezetők az SAP-nál

|

Új szakmai vezetőket nevezett ki az SAP Hungary Kft. a szolgáltatási, tanácsadási üzleti terület, valamint a pénzügyi-biztosítási szektornak dedikált új üzletág élére.

Hirdetés

Hirdetés

A vállalat nagyobb hangsúlyt helyez a jövőben a pénzügyi-szolgáltatói iparág (FSI) ügyfeleire, az új üzletág vezetésével Takács Bélát bízta meg. 

Szektorvezetőként a szakember kiemelt feladata a hazai bankok és biztosítók digitalis átalakulásának támogatása lesz, az SAP innovatív fejlesztései, az üzleti folyamatok automatizálása, a gépi tanulás, a mesterséges intelligencia, az intelligens kiadáskezelés- és költségoptimalizálás megoldások széleskörű elterjesztésével.

A jelentős pénzügyi piacismerettel rendelkező szakember 10 éve csatlakozott a vállalathoz és iparági szakértőként presales területen támogatta a banki-biztosítói ügyfeleket riport-, és döntéstámogatási megoldásokkal. Ezt megelőzően elemzői, tanácsadói és controller munkakörökben tevékenykedett az IKT szektor több vállalátánál. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát, melyet a jogi karon társadalombiztosítási szakiránnyal egészített ki.

Takács Béla

Tóth István személyében új vezetőt neveztek ki az SAP magyarországi tanácsadási üzletága élére. A szolgáltatási igazgató magyarországi feladata mellett a közép-kelet-európai régió projektvezetői csapatának fejlesztéséért is felel.

A szakember 2011-ben csatlakozott a szoftvervállalathoz. Az első években a vállalat magyarországi projektigazgatója, majd 2015-től a tizennégy országot, közte Magyarországot is tömörítő közép-kelet-európai régió leszállítási igazgatója volt. 

Tóth István

Tóth István több mint huszonöt évre visszatekintő sikeres szakmai pályafutása során az SAP, az IBM, a PricewaterhouseCoopers, és a Dynasoft szervezeteiben széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző iparágakban az üzleti

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.