Hirdetés
. Hirdetés

Új vállalati értékesítési igazgató a Telenornál

|

A Telenor vállalati értékesítési igazgatói posztját Tóth Levente tölti be 2012. június 1-től. A szakember több mint 10 éve dolgozik az infokommunikációs szektorban, elsősorban értékesítési területen látott el vezetői feladatokat, de jelentős tanácsadói tapasztalattal is rendelkezik.

Hirdetés

Tóth Levente, Telenor vállalati értékesítési igazgató
Tóth Levente, Telenor vállalati értékesítési igazgató

A Telenor Magyarország Tóth Leventét bízta meg a vállalati értékesítési igazgatói feladatok ellátásával. A szakember 2012. június 1-én csatlakozik a mobilszolgáltatóhoz, fő feladata a vállalati értékesítési csapat munkájának vezetése lesz.

„Az elmúlt években kiemelt figyelmet fordítottunk a vállalati szegmens speciális igényeit kiszolgáló, hatékony mobiltechnológiai megoldások fejlesztésére. A Telenor ennek köszönhetően jelentős piaci részesedéssel rendelkezik ezen a területen. Bízunk abban, hogy az új igazgató érkezésével tovább erősíthetjük pozíciónkat és egyre több vállalat felismeri a mobiltechnológiára épülő és értéknövelt szolgáltatásaink előnyeit”, mondta el Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

„Örömmel látom, hogy felkészült és motivált értékesítési csapat élére érkezem a Telenornál. Bízom benne, hogy eddigi tapasztalataimat, iparág-ismeretemet hasznosítani tudom majd, hogy leendő munkatársaimmal egymást erősítve dolgozhassunk együtt piaci pozícióinkon. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan csúcstechnológián alapuló, széleskörű innovatív megoldásokat kínálhatunk, amelyek használata hatékonyabbá teszi a vállalkozások működését” – mondta el Tóth Levente.

Tóth Levente az elmúlt időszakban vezetői tanácsadóként dolgozott. Munkája során olyan vállalatok működését segítette, mint a Synergon vagy a Sciamus. A szakember 2009-ig a T-Systems Hungary nagyvállalati értékesítési igazgatójaként dolgozott, ezt megelőzően a T-Mobile-nál volt felelős a nagyvállalati és kormányzati ügyfelek kiszolgálásáért. Pályáját a befektetési banki iparágban portfolió menedzserként kezdte.

Tóth Levente egyetemi diplomáját 1997-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakirányán szerezte, majd ugyanitt 2004-ben MBA fokozatot szerzett. Időközben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének jogi szakokleveles közgazdász képzését is elvégezte. Tóth Levente 38 éves, nős és három gyermek édesapja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.