Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató az Actelnél

|

Az Actel Zrt. beolvadását követően Bauer Róbert, az EnterNet elnöke látja el a vezérigazgatói feladatokat az Actel Zrt.-nél.

Hirdetés

2008. június 1-től Bauer Róbert (40) az Actel Zrt. új vezérigazgatója. Bauer Róbert a vezérigazgatói feladatok mellett továbbra is ellátja az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöki teendőit, mint a cégcsoport többségi tulajdonosa. Bauer Róbert irányítja és felügyeli többek között az Actel Zrt. konszolidálását az EnterNet cégcsoportba, valamint feladata az EnterNet cégcsoport piacra lépésének irányítása, mint alternatív nagykereskedelmi szolgáltató.

Bauer Róbert pályafutását a kereskedelemben kezdte, ahol értékesítési, kereskedelmi, valamint ügyvezető igazgatói pozíciókat töltött be. Pénzügyi és biztosítási üzletágban is dolgozott több éven keresztül felsővezetőként. 2005-től az EnterNet 2001 Kft. ügyvezető igazgatója, míg 2007 áprilisától az EnterNet Invest Zrt. igazgatóságának elnöke, mint a cégcsoport többségi tulajdonosa.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.