Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

|

Szeptember 5-től Héjjas Gábor az Invitel lakossági üzletágának operatív vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Invitel Héjjas Gábor
Invitel Héjjas Gábor

2011. szeptember 5-től Héjjas Gábor tölti be az Invitel újonnan létrehozott, lakossági üzletág operatív vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Ezzel együtt az ugyancsak most megalakuló üzleti és nagykereskedelmi szervezeti egység vezetésével Zsembery Györgyöt bízta meg a vállalat, aki üzleti és nagykereskedelmi üzletág operatív vezérigazgató-helyetteseként tölti be az új pozíciót. Mindezen változtatásokkal és a strukturális átalakítással az Invitel nemcsak tovább erősítette a vállalat irányításáért felelős felsővezetői szakembergárdáját, de azt is szeretné kifejezni, hogy továbbra is elkötelezett a magyarországi fejlesztések mellett.

Héjjas Gábor szakmai pályafutását 1996-ban kezdte a Diversey Lever vállalatának ügyvezetőjeként, majd részt vett a Matávnet Axeleróvá alakulásában és 2004-től az Axelero értékesítési vezérigazgató helyettese volt. 2005-től a Telekom T-Com üzletágán belül a lakossági szolgáltatások ágazatának vezetőjeként tevékenykedett és 2008-tól ő töltötte be a Microsoft Magyarország Kft. nagyvállalati és partner üzletágának igazgatói pozícióját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.