Hirdetés
. Hirdetés

SAP: új vezető a régió élén

|

Ljubjana, Szlovénia - Az év elejétől Simon Kalužát nevezte ki az SAP a közép-és kelet európai régió ügyvezető igazgatójává. A szlovén székhelyű vezető felel a szoftvercég régiós tevékenységéért, és felügyeli többek közt a lengyel, a cseh, a magyar, a szlovák, a bolgár, a horvát, a román piacok irányítását.

Hirdetés

A régiós vezetés nem ismeretlen a 44 éves Simon Kaluža számára, ezt megelőzően ügyvezető igazgatója volt az adriai térségnek, majd a délkelet-európai klasztert vezette.

“Célom, hogy felgyorsítsam az SAP innovációinak elfogadottságát a régióban, különös tekintettel az olyan megoldásokra, mint a memóriaalapú számítástechnika, fejlett üzleti analitika, mobilplatformok, felhőtermékek”- vallott terveiről a szakember.

Simon Kaluža a Ljubjanai Egyetemen szerezte diplomáit. Az SAP-hoz 2010-ben csatlakozott a szlovén leányvállalat ügyvezető igazgatójaként. Előtte a ComTrade Csoportnál és a Hermes SoftLabnál töltött be különféle vezetői posztokat. Szabadidejében szívesen hódol a zenélés, kerékpározás, fényképezés hobbijainak.

Elődje, Manfred Joseph a szoftvercégen belül folytatja nemzetközi karrierjét, az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben irányítja a pénzügyi szektor számára kínált megoldások értékesítését.
 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.