Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető az Enterprise Group Software üzletágának élén

|

Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora Dr. Pásztohai Sándort nevezte ki Software üzletága vezetőjének.

Hirdetés

A jogi végzettségű szakember több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi informatika területén. A Software üzletág vezetőjeként Dr. Pásztohai Sándor a stratégiai és üzleti tervezésén túl az üzletág tevékenységének irányításáért, illetve az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) értékesítéséért felel.

Dr. Pásztohai Sándor jogászként végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, majd tanulmányait a SZTE Állam- és Jogtudományi Karán folytatta Társadalombiztosítás szakon. Az egészségüggyel már pályafutása elején kapcsolatba került: még jogászhallgatóként bekapcsolódott a Magyar Orvos-Jogász Interdiszciplináris Társaság munkájába, ahol a területet érintő személyiségjogi kérdésekkel, és azok informatikai vetületével foglalkozott. Karrierjét ügyvédjelöltként kezdte a Martini Ügyvédi Irodánál, ahol társadalombiztosítási és egészségügyi kártérítési ügyekkel foglalkozott. Szakmai pályafutását a HospNET-nél, majd a MEDITCOM kereskedelmi igazgatójaként folytatta.. Ezt követően saját vállalkozásában tanácsadóként közreműködött szakrendelők működésének stratégiai és üzleti tervezésében, egészségügyi intézmények közötti határon átnyúló együttműködési projektek tervezésében és különböző egészségügyi intézmények informatikai fejlesztéseinek tervezésében és megvalósításában.

A Software üzletág vezetőjeként a munkatársak irányításán túl Dr. Pásztohai Sándor feladata a stratégiai, üzleti tervezés és végrehajtás, az üzletági termékek – így az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) – és szolgáltatások marketing és értékesítési feladatainak tervezése és szervezése. Munkája során az Enterprise Group további három üzletágának támogatására is számíthat.
„Szakmai pályafutásom eleje óta az egészségügy, sőt az egészségügyi informatika különböző területein dolgozom. Részt vettem több integrált medikai rendszer értékesítésében és sikeres bevezetésében. Az Enterprise Group által fejlesztett integrált medikai rendszer, az EMMA már első bemutatójakor elnyerte a tetszésemet. Olyan innovatív megoldás, ami egyedülálló a piacon, így megtiszteltetés együtt dolgozni azokkal, akik részt vesznek a megvalósításában” - mondta Dr. Pásztohai Sándor.

Az új üzletágvezető szabadidejének nagy részét családjával, két gyermekével tölti – „a hobbim a családom”- mondta. Rendszeresen sportol, fut és lovagol, emellett szereti a természetet és a vadászatot is. Utóbbi hobbija még középiskolai tanulmányainak köszönhető, az érettségi megszerzésével erdésztechnikus és vadász képesítéseket is kapott.

„Software üzletágunk dinamikusan fejlődik és növekedik, az általunk fejlesztett medikai alkalmazás, az EMMA már túl van első sikeres bevezetésén. Az üzletág élére olyan személyt kerestünk, akit szakmai tapasztalata, hozzáállása és munkabírása képessé tesz arra, hogy tovább haladjon a megkezdett úton. Dr. Pásztohai Sándor minden szempontból megfelel elvárásainknak és biztosak vagyunk abban, hogy sok közös siker vár ránk” - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

Az Enterprise Group
Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).
A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., az Audi Magyarország Kft., a MOL Nyrt, a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.
Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnere és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnere.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.