Hirdetés
. Hirdetés

Új vezetők a Microsoft Magyarországnál

|

Új vezetője lesz a Microsoft Magyarország - új technológiák meghonosításáért, "evangelizációjáért" felelős - szervezeti egységének.

Hirdetés

Az egykori szoftvercég egyre inkább a digitális kommunikáció integrált vállalatává válik. A Microsoft fejlesztései és piaci jelenléte ma már nem csupán az életünket meghatározó szoftverek nevével írható le, de olyan eszközökkel is, mint az Xbox, a Kinect, vagy épp a szakmai közönségnek néhány hete bemutatott Surface táblagép. Papp István, a Microsoft magyarországi vállalatának tavaly ősszel kinevezett új vezetője már ennek az üzletfejlesztési fordulatnak megfelelően kezdett hozzá a hazai leányvállalat újjászervezéséhez: ennek részei a most bejelentett személyi változások is.

Grósz Judit
Grósz Judit

Miután a Microsoft Magyarország korábbi DPE (azt megelőzően pedig Services) Leadje, a Microsoft csapatát 17 éve erősítő Kollár László augusztus elsejétől a Windows Azure-felhőalapú technológia elterjesztéséért felelős terület régiós vezetője lesz, helyét – szeptember elsejei kezdéssel – a UPC Magyarországtól érkező marketing- és értékesítési szakember, Grósz Judit foglalja el.

A közgazdász végzettségű, MBA diplomával rendelkező, szociológiai ismereteit és számítástechnikai tudását Franciaországban is fejlesztő Grósz Judit másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció és a média világában: a UPC-nél – ahol az ezredforduló óta dolgozott – nemcsak a marketing-, hanem az értékesítési, sőt, később a tartalomfejlesztési területet is ő irányította. Kiválasztásában éppen ez, a konzumer piac meggyőző ismerete, valamint az új technológiák meghonosításának tapasztalata és azok fogyasztói nyelvre való átültetésének a gyakorlata voltak a meghatározó szempontok.

Vass Gábor
Vass Gábor

A fenti stratégiába illeszkedő személyi változás a Microsoft magyarországi vállalatánál a KKV-kért, partneri területért, illetve a cloud megoldásokért felelős új vezető megtalálása is, Vass Gábor személyében. A németül és angolul is kommunikáló 40 éves szakközgazdász budapesti tanulmányai mellett az Egyesült Államokban is fejlesztette tudását, FMCG-s karrierjét követően pedig immár több mint fél évtizede a Cisco hazai csapatát erősítette, ahol – a többi között – a régió KKV-piacán szerzett értékes tapasztalatokat. A szakember jelenleg a CEU Business School Executive MBA programjának hallgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.