Hirdetés
. Hirdetés

Új vezetők az Invitel Csoportnál

|

Kívülről érkezett szakemberekkel is erősíti szervezetét az Invitel Csoport és üzleti ügyfeleit kiszolgáló vállalata, az Invitech Solutions.

Hirdetés

Hirdetés

Az Invitech Solutions műszaki területét két vezető irányítja a jövőben. Kis Albert - aki korábban többek között a Türk Telekom International-nál dolgozott - a cég hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója lesz. Kemendi Zsolt pedig továbbra is műszaki igazgatóként a hálózatüzemeltetésért és az IT-területekért felel. Tekintettel a hálózatfejlesztés, illetve az IT-kompetenciák bővítésének fontosságára, mindkét műszaki szakember közvetlenül David Blunck vezérigazgató alá fog tartozni.

Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettesként a jövőben is felel az Invitech Solutions teljes üzleti működtetéséért, míg Langsteiner Marianne szintén operatív vezérigazgató-helyettesként továbbra is irányítja az Invitel üzleti részlegeit. Szeptembertől a csoport felsővezetői csapatához csatlakozik pénzügyi vezérigazgató-helyettesként Gerry Grace (korábban GTS Central Europe).

A csoportszintű feladatokat ellátó területekre további két új vezetőt nevezett ki David Blunck. A HR igazgatói feladatokat Jakobsen Petra látja el (korábban Bonafarm, GE), a jogi és szabályozási igazgatóságot pedig Fazekas Balázs (korábban Dentons) vezeti, mindketten megbízott vezetőként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.