Hirdetés
. Hirdetés

Új vezetőkkel bővül a Balabit menedzsmentje

|

Peter O'Neill globális kereskedelmi, míg Matthew Ravden marketing igazgatóként csatlakozott a Balabit csapatához.

Hirdetés

A kontextus alapú biztonságtechnikai megoldások vezető gyártójaként ismert Balabit bejelentette, hogy két új taggal bővül a vállalat menedzsmentje. Peter O'Neill mint Senior Vice President of Worldwide Sales és Matthew Ravden Vice President and Chief Marketing Officer pozícióban csatlakozott a Balabit csapatához. Az új vezetők elsődleges feladata a vállalat nemzetközi terjeszkedésének elősegítése és az USA piacon versenyképes brand felépítése lesz. Az elmúlt 18 hónapban a Balabit irodát nyitott Londonban és New Yorkban, melyek egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy a vállalat képes volt megháromszorozni az USA piacról származó bevételét.

Peter O'Neill ezt megelőzően Global VP of Sales pozícióban dolgozott a Corvil Limited-nél, amely vállalat a világ vezető bankjainak elektronikus kereskedelmi rendszereit segített továbbfejleszteni egyedülálló megoldásai révén. Matthew Ravden egy felhő biztonsággal és archiválással foglalkozó vállalattól a Mimecast-től érkezett, ahol a Chief Strategy Officer pozíciót töltötte be.

"Az elmúlt időszakban a Contextual Security Intelligence (CSI) koncepciónk brit és az amerikai piacon történő bevezetésével sikeresen teljesítettük a növekedési stratégiánk első fázisát. Örömünkre szolgál, hogy Peter és Matthew csatlakozott a csapatunkhoz. Mindketten tapasztalt vezetőnek számítanak a saját területükön, bízunk benne, hogy kompetenciájukat kihasználva még hatékonyabb termékekkel és stratégiával leszünk képesek felvenni a harcot a kiberbűnözéssel szemben." - mondta el Györkő Zoltán a Balabit ügyvezető igazgatója.

A Balabit által kínált Contextual Security IntelligenceTM csomag segítségével a vállalatok képesek megvédeni az érzékeny adatokat tartalmazó informatikai rendszereket a magas jogosultságú felhasználói hozzáférésekkel történő visszaélésektől. A portfólió nagyteljesítményű és megbízható naplózó infrastruktúrát és tevékenység monitorozó megoldást is tartalmaz így képes előállítani a releváns információkat, amit olyan felhasználói viselkedéselemző technológiával egészít ki, mely lehetővé teszi az összegyűjtött adatok kiértékelését és a valós idejű beavatkozást. Ezekkel a kontextus alapú megoldásokkal a szokatlan felhasználói tevékenységek azonosíthatók, így egyszerűbbé válik a potenciális támadások felismerése. A komoly háttérrel és múlttal rendelkező vállalat megoldásait világszerte 1.000.000 vállalati felhasználó alkalmazza, köztük a Fortune 100 listán szereplő cégek negyede. 

További információ: https://www.balabit.com/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.