Hirdetés
. Hirdetés

Újabb akvizíció a hazai oktatási piacon

|

Bootcamp cégben szerzett jelentős tulajdonrészt a Training360.

Hirdetés

Újabb cégvásárlás révén bővül a tréningpiac egyik legnagyobb szereplője, a Training360 Kft. A vállalat a NetAcademia tavalyi akvirálása után most a szoftverfejlesztőket és tesztelőket képző PROGmasters márkatulajdonosában, a QTC Kft.-ben szerzett jelentős tulajdonrészt. A Training360 Csoport informatikai, vezetői és soft-skill képzésein tavaly több, mint 12 ezer ember vett részt hagyományos tantermi, online, illetve vegyes képzéseken.

A 2016-ban alapított, jelenleg 21 fős munkatársi gárdával rendelkező PROGmasters jellemzően 5 hónapos tanfolyamok keretében junior szintű szoftverfejlesztőket és tesztelőket képez. A Magyarországon alig néhány éve létező bootcamp oktatási formátum egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen informatikusból továbbra is óriási a hiány.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a vállalat egy, a meglévő oktatási tevékenységet jól kiegészítő vállalkozásban szerez érdekeltséget. 2020 tavaszán a Training360 vásárolta meg a kizárólag online képzéseket kínáló NetAcademia Oktatóközpont 100 %-os tulajdonrészét. Ott az a döntés született, hogy az új tulajdonos megőrzi a márkanevet és változatlan szellemiségben viszi tovább a NetAcademiát. A PROGmasters esetében is ez a Training360 stratégiája.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.