Hirdetés
. Hirdetés

Újabb magyar szakember a Qualysoft Group felsővezetői csapatában

|

Új értékesítési keretrendszer jön létre.

Hirdetés

A Qualysoft magyarországi irodájának értékesítési és üzletfejlesztési folyamatai mellett immár az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerb sales folyamati és strukturális fúzióját is Korcsok Katalin vezeti. A szakember februártól tölti be a Qualysoft Csoport Head of Sales Governance pozícióját, a magyarországi kereskedelmi igazgatói pozíciója mellett.

Feladatkörébe tartozik, hogy összehangolja az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerbiai irodák különálló sales szervezetének folyamatait, továbbá, hogy kialakítson egy olyan új értékesítési keretrendszert, amelyet a vállalat holding szinten egységesen tud működtetni.

"Az egyik legnagyobb kihívás, hogy úgy kell egységes platformra helyeznünk az értékesítési keretrendszerünket, hogy a különböző országokban eltérőek az értékesítési kultúrák és a kollégák kompetenciái is rendkívül széleskörűek. Mindeközben pedig az üzletmenetet és a folyamatainkat is ugyanolyan hatékonysággal végezzük, ahogyan azt korábban tőlünk megszokhatták az ügyfelek" - magyarázza Korcsok Katalin.

Hirdetés

Hozzáteszi, hogy az üzleti életet érintő különböző hatások, például a technológia rohamos fejlődése és a folyamatosan változó piaci körülmények az ügyféligényeket is állandó mozgásban tartják. Ennek következtében az értékesítési stratégiákban új szemléletet alakítottak ki, ezáltal újra kellett gondolniuk a sales folyamatokat is. Hiába a digitális világnak köszönhető kényelem, továbbra is a személyes és támogató ügyfélkezelés az, amire igény van, s a keretrendszert is ezen igények mentén kell felállítani.

Korcsok Katalin 2017-ben került a Qualysoft Magyarország Zrt.-hez, sales- és üzletfejlesztési pozícióba. 2017 óta egy komplex account team nőtt fel a vezető kezei alatt, akiket megtanított arra, hogyan lehet nagyvállalati környezetben csapatként sikereket elérni. 2021-től a Sales és üzletfejlesztés vezetését bízták rá. Emellett multinacionális vállalatokhoz hasonló értékesítési folyamatokat és támogató rendszert épített fel a Qualysoft magyarországi irodájában.

"Ritka az olyan cég, ahol a sales ciklus megfelelő pontján a projektmenedzsment és a szolgáltatásmenedzsment ötvöződik a kompetencia-alapú tanácsadással, nálunk ezt a modellt kell nemzetközi szintre kiterjeszteni az irodáink között. Komoly várakozásokkal vágunk neki az immár nemzetközivé nőtt kompetencia-alapú értékesítés kiterjesztésének" - tette hozzá a szakember.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.