Hirdetés
. Hirdetés

Üzletfejlesztési igazgatóval bővült az Adamsky

|

Az év eleje óta tartó piaci újrapozícionálásának részeként új stratégiai és üzletfejlesztési igazgatót igazolt az Adamsky Budapest, olvashatjuk az ügynökség közleményében.

Hirdetés

"Már hosszú ideje kerestünk egy tapasztalt és megbízható üzletfejlesztési igazgatót, akit végül Metykó Tibor személyében találtunk meg" - nyilatkozta Vaszary Ádám, az Adamsky ügyvezetője.

A szakember ügyféloldalról került az ügynökséghez: pályafutását az E.ON-nál kezdte 2006-ban, mint kommunikációs stratégiáért felelős marketing specialista, majd 2010-től a marketing kommunikáció mellett, értékesítési fókuszú senior szegmensmenedzserként dolgozott a cégnél. 2012-ben ugyanebben a pozícióban folytatta a UPC-nél. 2013-tól a Vodafone vállalati és M2M-szegmens marketingcsapatának a vezetője, 2015-től pedig a Samsung Electronics teljes B2B stratégiájának a kialakításáért felelt.

A közvetlen üzletszerzés mellett Metykó Tibor feladata lesz a stratégiai irányok kijelölése is a jövőben, amelyhez mind a B2B, mind a B2C szegmensekben szerzett tapasztalatait kamatoztatni fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.