Hirdetés
. Hirdetés

Változás a T-Systems Magyarország vezetésében

|

Dr. Eszes László látja el 2012. május 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Innovációs és stratégiai igazgatói pozícióját.

Hirdetés

Dr. Eszes László Innovációs és stratégiai igazgató T-systems
Dr. Eszes László Innovációs és stratégiai igazgató T-systems
A gazdasági mérnöki és MBA diplomával rendelkező szakember a R.J. Reynolds magyarországi és nemzetközi központjában látott el felsővezetői feladatokat. Három évig vezette az A. T. Kearney magyar irodáját az európai Telco Practice tagjaként, 2003-tól pedig a GROW csoport vezérigazgatói pozícióját töltötte be.

A folyamatok menedzselésében, stratégiaalkotásban és -tervezésben komoly tapasztalattal rendelkező szakembernek fontos szerepe lesz a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások üzletág, valamint a leányvállalatok egységesítésével létrejövő ICT szolgáltató stratégiájának fejlesztésében, az innovációs tevékenység kibővítésében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.