Hirdetés
. Hirdetés

Vezetőváltás a HP-nál

|

Április 1-jétől Ormosi Viktor tölti be a vállalat kereskedelmi igazgatói pozícióját.

Hirdetés

A továbbiakban ő felel a vállalati stratégiai projektek megvalósításáért, feladata a HP vezető pozíciójának erősítése a magyar piacon, valamint a meglévő ügyfélkör stabilizálása és bővítése.

Hirdetés

A szakember 1998-ban csatlakozott az információs technológiai szolgáltatásokat nyújtó EDS Magyarország csapatához. Üzletág vezetőként ő felelt a kiemelt ügyfeleknél bevezetett technológiai megoldások és alkalmazások menedzseléséért, feladatai közé tartozott az IT és üzleti folyamat tanácsadás, valamint üzleti és pénzügyi operatív támogatás. Az EDS felvásárlását követően 2009 óta a HP vállalati szolgáltatások üzletág értékesítési igazgatójaként számos hazai informatikai outsourcing üzletet valósított meg.

„A HP világszinten élen jár a legújabb, üzletvitelt támogató technológiai megoldások fejlesztésében és alkalmazásában. A magyar piacon jelentkező üzleti és informatikai kihívásokra az áttörést hozó, innovatív konstrukciók bevezetése és kialakítása a válasz. A felhő alapú szolgáltatások és a vállalati biztonság kiemelt hangsúlyt kap a közeljövőben, ugyanakkor kiemelt célunk a hálózati megoldások és a technológiai konzultációs szolgáltatások területén elért piaci részesedésünk növelése is.

 

Szeretnénk széles körben megismertetni a hazai felhasználókkal, vállalatokkal és a kormányzati szereplőkkel is a HP által kínált technológiai előnyöket és lehetőségeket. Manapság az olcsóbb, egyszerűbb, alkalmazkodó képesebb és gyorsabb megoldásokra egyre nagyobb az igény Magyarországon is. A HP döntő és stratégiai tényező lehet a hazai szervezetek sikerében.” – mondta Ormosi Viktor az általa vezetett kereskedelmi csapat céljairól és a rájuk váró feladatokról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.