Hirdetés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Találatok száma: 2

A Google másfél év után törli az új felhasználók adatait

Technológia | 2020.06.26 12:01

A régi felhasználóknak még saját kezűleg kell beállítaniuk a funkciót, de most regisztrálóknak már automatizáltan működik a régebbi adatok törlése.

Veszélyben a böngészési és keresési adataink

Biztonság | 2020.05.25 18:32

Hét internetes cég arra kérte az Egyesült Államok Képviselőházát, hogy tiltsa meg a netes keresések és böngészési előzmények felhatalmazás nélküli gyűjtését, amikor tárgyalja a USA FREEDOM Reauthorization Act nevű törvényjavaslatot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.