. Hirdetés

Gál István az év CIO-ja

|

Az idei VISZ-hajó konferenciájának záróakkordja a 2017-es CIO-díjak átadása volt. Az akár a csillagok háborújának is nevezhető szoros versengésben neves cégek neves informatikai vezetői indultak Az Év CIO-ja díjért és a tavaly alapított Braun Péter-díjért, amely a 35 évnél fiatalabb főinformatikusok teljesítményét hivatott elismerni.

Hirdetés

Gál István, a FŐGÁZ CIO-ja és COO-ja, egyben idén júniustól a Nemzeti Közműszolgáltató (NKSZ, korábban ENKSZ) CIO-ja vehette át idén Az Év CIO-ja díjat Takács Tibortól, a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége elnökétől. Megbecsült tagja az informatikai vezetők közösségének Gál István, aki pályája során különféle szektorokba tartozó szervezeteknél is kiállta a mindennapok próbáit, irányította a Pick Csoport, majd a Diákhitel Központ informatikai tevékenységét, 2015-től pedig a FŐGÁZ-nál felel az informatika működéséért. A gázszolgáltató szervezete folyamatosan bővül, az NKSZ-t is ideértve az informatika - és vezetője - számára állandó kihívás a folyamatos és biztos működés fenntartása a folyamatos változás közepette.

 

Az idei Braun Péter-díjat Kada Zsolt érdemelte ki, aki három éve a GIRO CIO-ja. Már az ő vezetése alatt rövidítették le az átutalási időt előbb 4 órára majd egy órára. Napjainkban már a késleltetés nélküli átutalási rendszer fejlesztésén dolgoznak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.