. Hirdetés

Lányok az informatikában - Tusnádfürdőn is

|

A 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében idén ötödik alakalommal vert sátrat az Informatika a Társadalomért Egyesület és rendezett szakmai tárgyú beszélgetéseket.

Hirdetés

Soltész Attila, az Infotér elnöke nyitotta meg szerda délután a beszélgetések sorát, amelynek első témája a "Girls in IT", vagyis az, hogy miként lehetne növelni a lányok arányát e szakmában.

Péntek estig összesen hat alkalommal ülnek asztalhoz az Infotér Puskás Ferenc nevét viselő sátrában magyarországi és erdélyi szakemberek és üzletemberek. Szó esik majd egyebek között az európai digitális piacról, az okos városok új világáról, az oktatásról, az innovációról, a Digitális Nemzet koncepcióról, valamint a határokon átívelő mediális trendekről és folyamatokról.

 

Az Infotér sátrában zajló beszélgetéseket bárki élőben figyelemmel követheti az infoter.eu weboldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.