. Hirdetés

Megújul az intelligens társadalomért munkálkodó szövetség, az ITOSZ

|

Május 26-i közgyűlésén tisztújítást hajtott végre az Intelligens Társadalomért Országos Szövetség (ITOSZ).

Hirdetés

Az elnöki tisztséget megpályázó és elnyerő dr. Urbán Viktor az elektronikus közigazgatás területén eltöltött közel tízéves pályájának tapasztalataira támaszkodva kívánja megújítani az ITOSZ programját.

Az új elnök beszédében kiemelte, hogy az intelligens társadalom megteremtésének legfontosabb két pillére az oktatás-ismeretterjesztés, tehát a digitális írástudás szélesítése, és a társadalom számára elérhető, legszélesebb értelemben vett közszolgáltatások folyamatos modernizálása.

 

Az új elnököt mostantól négy elnökségi tag segíti a munkájában: Debrődy István, a Walton System House kereskedelmi igazgatója, Kállay Kristóf, a MultiRáció Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója, Kondi-Gávai Máté, a Magyarországi Aktív Kommunikációs Egyesület elnöke és Mester Sándor, a Computerworld lapigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.