Hirdetés
. Hirdetés

Vállalatirányítás a weben

|

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet miatt különösen fontos, hogy az ERP-rendszer bevezetésére vállalkozó cég ágazati tapasztalatokkal rendelkező szoftverszállító partnert és olyan rendszert válasszon, amely az alapfunkciók mellett iparági specifikumokat tartalmazó megoldásokat kínál. Ezzel ugyanis jelentősen lerövidíthető az implementálás időtartama.

Hirdetés

Az ERP-rendszer kiválasztásánál ugyanakkor a rugalmasság, a testre szabhatóság sem elhanyagolható szempont. A ProgEn Kft. Nagy Machinátor és sERPa integrált vállalatirányítási rendszerei ezt egyrészt moduláris felépítésükkel, másrészt egyedi fejlesztéseken keresztül biztosítják. Ezekből a - bérleti vagy részletfizetési konstrukcióban is elérhető - modulokból a felhasználó igény szerint építkezhet, és bevezetésükhöz a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázatokon keresztül támogatást is kaphat.

A ProgEn azokra az online adatkapcsolatra épülő megoldásokra is felhívja a figyelmet, amelyek a vállalatirányítási rendszerek esetében is előtérbe kerülnek. Ez különösen a bolt- vagy ügynökhálózattal, illetve webáruházzal rendelkező kereskedőcégekre jellemző. Számukra a sERPa biztosítja a készletmozgás és a pénzforgalom adatainak azonnali megjelenítését és könyvelését a központi rendszerben. A sERPa Vezetői Információ modulja szintén webes, távolról is elérhető felületen keresztül ad naprakész információt a vállalat pénzügyi és kereskedelmi adatairól.

A megfelelő vállalatirányítási megoldás kiválasztásakor a rendszer funkciói és ára mellett mindenképpen mérlegelni kell a bevezetés várható költségeit, időtartamát, valamint a szállító referenciáit is. Megalapozott döntés esetén a beruházás rendkívül gyorsan megtérül, az átláthatóbb folyamatok, a jobban tervezhető költségek következtében a vállalat fejlődőképesebbé válik - mutat rá a ProgEn.

(A cikk a Computerworld hetilap ERP mellékletében is megjelenik.)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.