Hirdetés
. Hirdetés

Az Ingram Micro Cloud az AWS Cloud szolgáltatásait már Magyarországon és Lengyelországban is forgalmazza a folyamatos nemzetközi terjeszkedés révén

|

Az Ingram Micro Cloud partnerprogramjain keresztül a támogatási szolgáltatások széles választékával segíti az AWS Partnerek tevékenységét és AWS cloud üzletáguk fejlesztését.

Hirdetés

Az Ingram Micro Cloud bejelentette, hogy kínálatában mostantól az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatásainak teljes választéka elérhető magyarországi és lengyelországi viszonteladói hálózata részére.

Ez a lépés tovább erősíti az Ingram Micro Cloud Marketplace globális kínálatát, ahol a legnépszerűbb felhőmegoldások egyik legszélesebb választéka érhető el a világon.

November 25-én, 10 órától ingyenes AWS Kick-off webinárium!
Jelentkezzen itt!

Program:


10:00 - 10:05   Bemutatkozás
10:05 - 10:25   Cloud 101 (a Cloud és a Multi-Cloud lehetőségek előnyei)
10:25 - 10:35   Miért az Ingram Micro?
                           (Speciális eszközök a felhőben, partnerprogramok, képzések, stb.) 
10:35 - 10:40   AWS termékek rendelésének folyamata a Cloud Marketplace-en 
10:40 - 10:45   Mi az és miért fontos a CloudCheckr?
10:45 - 10:55   Záró gondolatok
10:55 -               Kérdések és válaszok

Az Ingram Micro Cloud, amely korábban elnyerte az AWS Advanced Consulting Partner és az AWS Distributor címet, idén márciusban jelentette be, hogy globális stratégiai együttműködési megállapodást (SCA) kötött az AWS-szel. A két vezető vállalat megállapodásának egyik központi célkitűzése, hogy növelje az AWS és partnereinek globális piaci elérését és jelenlétét. A nemzetközi terjeszkedés részeként az Ingram Micro Cloud immár az AWS megoldásainak teljes portfólióját kínálja magyarországi és lengyelországi viszonteladói részére, miután az idén nemrég Franciaországban, Mexikóban, Ausztráliában és Új-Zélandon is hivatalos partnerként kezdhette meg tevékenységét. Az AWS-szel kötött stratégiai megállapodás az Ingram Micro várakozásai szerint új lehetőségeket teremt a vállalat kiterjedt partnerhálózatának tagjai számára az ügyfelek igényeinek kiszolgálására és IaaS (Infrastructure-as-a-Service) üzletáguk bővítésére.

"Az Ingram Micro Cloud és az AWS közötti régiós disztribúciós szövetség fontos stratégiai mérföldkövet jelent számunkra - mondta Virágh Attila, az Ingram Micro Magyarország ügyvezető igazgatója. - Az AWS-szel való együttműködésünk bővítése hatalmas lehetőséget és új üzleti értéket teremt értékesítési partnereink számára a cloud ökoszisztémában azzal, hogy segít számos nagy volumenű tranzakció lebonyolításában, valamint az ügyfelek üzleti igényeinek gyors kiszolgálásában."

"Örömmel tölt el, hogy piaci kínálatunkban már az AWS szolgáltatásai is megtalálhatók Közép- és Kelet-Európában. Biztos vagyok benne, hogy ez a kapcsolat jelentősen hozzájárul a szolgáltatásalapú modellek gyorsabb elterjedéséhez és ügyfeleink felhőbe költözéséhez" - mondta Jacek Jedraszka, az Ingram Micro Poland ügyvezető igazgatója.

Az AWS és az Ingram Micro Cloud együttműködése az Ingram Micro Cloud szakértelmének és kínálatának bővítése mellett olyan új eszközök és erőforrások kidolgozására is irányul, amelyek célja az értékesítési partnerek támogatása a végfelhasználó ügyfelek kezelésében. Az Ingram Micro Cloud jelenlegi AWS Cloud Center of Excellence (CCoE) csapata több mint 200 AWS-minősítéssel rendelkezik, szakértelme pedig az AWS professzionális és menedzselt szolgáltatásaira, valamint architektúratervezési, üzemeltetési és számlázási szolgáltatásaira is kiterjed.

Az Ingram Micro Cloud partnerprogramjain keresztül a támogatási szolgáltatások széles választékával segíti az AWS Partnerek tevékenységét és AWS cloud üzletáguk fejlesztését. Az átfogó partnerkapcsolati modellek révén az Ingram Micro Cloud hatékonyan tudja támogatni rendszerintegrátor (SI) és független szoftvergyártó (ISV) partnereit a felhő lehetőségeinek kihasználásában.

"Örömünkre szolgál, hogy a Cloud Marketplace már ma is rendkívül széles portfólióját tovább bővíthetjük az AWS felhőszolgáltatásainak kínálatával - fogalmazott Papp Nóra, az Ingram Micro közép- és kelet-európai Cloud üzletágának vezetője. - Az újonnan elérhető, úttörő jelentőségű megoldások és szolgáltatások révén az Ingram Micro Cloud egyedülálló lehetőséget kínál viszonteladó partnereinek ahhoz, hogy sikeres AWS üzletágat építhessenek, és nagyobb értéket teremthessenek ügyfeleiknek."

További információ az Ingram Micro Cloud AWS ajánlatairól itt olvasható.

Érdekli az AWS az Ingram Micro-nál?
Keresse bizalommal kollégánkat e-mailben:
Papp Nóra
Cloud üzletágvezető, CEE
nora.papp@ingrammicro.com

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.