Hirdetés
. Hirdetés

Ezért van szüksége Önnek és családjának is NAS eszközre

|

Az adatmentés alapvető eszköze mostanában a felhő vagy egy USB meghajtó. Mindegyiknek vannak azonban hátulütői, ezért lehet jó választás otthonra vagy akár munkahelyre is egy NAS.

Hirdetés

Hány fényképet és videót készít egy nap? Lassan elfogy a hely a telefonján vagy a laptopján? Mindannyiunk számára ismerős probléma, hogy egyre több digitális fájlt hozunk létre, és ezek ráadásul számos eszközön elszórva találhatók. A Synology viszont egy olyan biztonságos központi adattárolási megoldást kínál, amellyel egyetlen helyen foghatja össze adatait, amelyeket ráadásul bárhonnan elérhet és biztonságosan oszthat meg másokkal is.

Hirdetés

"Várjunk csak egy kicsit, hiszen ezt a Google Drive és a Dropbox is tudja. Nem elég, ha USB-s meghajtókat veszek, hiszen azokon rengeteg adat elfér?"

A nyilvános felhőszolgáltatások két legnagyobb hátránya, hogy ezek használata esetén más kezébe kell adnunk az adatainkat, ráadásul gyakran magas havi előfizetési díjat kell fizetnünk. Az USB-meghajtókkal pedig az a probléma, hogy menet közben nem lehet hozzáférni a rajtuk tárolt adatokhoz, és automatikus biztonsági mentés beállítására sincs lehetőség, ami adatvesztéshez vezethet.

A NAS a legjobb választás a modern otthonok adatkezelési igényeinek kielégítésére.

De mi is az a NAS? A név a hálózati adattároló, Network Attached Storage név rövidítése, az ilyen eszközök az otthoni vagy irodai hálózathoz csatlakoztatható intelligens adattárolási megoldások. A NAS eszközön családja és munkatársai összes fájljának van helye, legyen szó fontos dokumentumokról, értékes fényképekről, vagy akár zene- vagy filmgyűjteményéről. A NAS számos további szolgáltatást is kínál: ezeket, valamint a fájlokat böngészőből és alkalmazásainkból, az interneten keresztül bármikor elérheti.

PC és Mac rendszerű számítógépek automatikus biztonsági mentése

A Drive lehetővé teszi, hogy egyetlen központi NAS eszközről különböző PC/Mac rendszerű számítógépekre szinkronizálja fájljait. A Drive ezenfelül támogatja az előző verziók helyreállítását, és megkönnyíti a fájlok helyi számítógépek közötti megosztását. Ha Mac rendszert használ, a számítógépről a Time Machine segítségével is biztonsági mentést készíthet a Synology NAS eszközre.

A Synology fejlett biztonsági mentést kínál licencek nélkül

Az Active Backup Suite egy kiváló megoldás fizikai és virtuális számítógépek és szerverek biztonsági mentésére, de olyan felhőmegoldásokat is, mint az Office 365 és a G-Suite. Az Active Backup for Business egy olyan modern biztonsági szoftver, amely támogatja a fejlett funkciókat, például a deduplikációt, központosított felügyelet, gyors helyreállítás, VMware és Hyper-V támogatás, és ezek az Ön számára teljesen legálisan használhatóak.

A Synology népszerű és olyan cégek használják, mint az Audi, a Holiday Inn, a Dr.Max, a UNESCO, a KONICA MINOLTA és mások. A NAS eszköz felhasználóbarát és könnyen a mindennapi élet részévé válik. Minden kezelhető egyetlen ujjmozdulattal (szó szerint, a telefonról), és gyakorlatilag bárhonnan elérheti adatait. Válasszon megfelelő eszközt a www.synology.com weboldalunkon, és ismerje meg, hogyan segítik ezek az eszközök a kényelmes, modern adatkezelést.

Fájlok megosztása és összegyűjtése könnyedén

A NAS eszközön tárolt fájlokat könnyedén megoszthatja barátaival, munkatársaival vagy partnereivel. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint jobb gombbal a kívánt fájlra vagy mappára, kiválasztja a Fájlhivatkozások megosztása vagy a Fájligénylések létrehozása lehetőséget, és a rendszer már létre is hozza a hivatkozást. Ha a címzettek megnyitják azt, letölthetik a kiválasztott fájlt vagy mappát, vagy feltölthetik a kért fájlokat a NAS eszközre, akár DSM-fiók nélkül is.

Belefáradt, hogy folyamatosan egyre drágább csomagra kell váltania a felhőszolgáltatásokban? A Synology NAS jóval nagyobb tárhelyet kínál, ráadásul havidíjat sem kell fizetnie. Az így szerzett kapacitást családtagjaival is megoszthatja, így ez a kisebb befektetés az egész háztartás számára rendkívül előnyös.

A megoldással kapcsolatos további információkért olvassa el részletes tájékoztatónkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.