Hirdetés
. Hirdetés

IXENIT - Robotok és interfészek a vállalati evolúció szolgálatában

|

2020. március 16-án Magyarországra is becsapódott a Covid-19 nevű nanoaszteroida. Gyors toalettpapír-, liszt- és tésztaviharokat kavart, meg aztán leginkább tanácstalanságot: hogyan tovább a munkahelyeken?

Hirdetés

A digitális világ felkészült a hasonló robbanásokra, csak mi vezetők, vállalatok voltunk zavarodottak. Elkezdődött a szelekció. A helyzet első áldozatai a kontrollmániás vezetők voltak. Az evolúció első alkalmazkodási követelménye a kollégák közvetlen és folyamatos számonkérése helyett a célokra, eredményekre koncentráló vezetés térhódítása volt. A munkatársi távolléteket, home office-beosztást, a munkaidő dokumentálását lehet elektronizálni. Amelyik vállalat ily módon tudja szervezni az erőforrás-menedzsmentet, az egy lépéssel közelebb kerül a túléléshez. Az IXENIT Kft. JIRA modulként fejlesztett TeamTrax rendszere egy erre a célra készült tökéletes túlélőeszköz.

A természetes szelekció következő vívmánya az elektronikus dokumentumkezelés. A papíralapú iroda személyes megjelenést igényel. Az irodavezetők az utolsók voltak, akik home-office-ba költözhettek. Ha a NAV-hoz el tudunk juttatni minden számlát elektronikusan, akkor miért okozna gondot a teljes "procure to pay" , "order to cash" folyamat dokumentációjának elektronizálása? Van számlafeldolgozónk és elektronikus irattárunk, az IXENIT nem csak saját működéséhez, hanem ügyfelei számára is kifejlesztette ezeket a megoldásokat.

Ahogy a 60 millió évvel ezelőtti aszteroidát sem élte túl az emlősök 90 százaléka, úgy a digitalizált vállalatok közül is csak azok alkalmazkodnak igazán, amelyek a digitális rendszereiken túl egy fontos szelekciós mechanizmussal rendelkeznek: az üzleti folyamataik is alkalmasak a digitalizációra. Egységes folyamatokat és rendet nemcsak átszervezni könnyebb, mint a megszokásokat, a rendetlenség feletti kontrollt, de ez az alapfeltétele a folyamatok elektronizálásának is.

Az IXENIT Kft., mint üzleti tanácsadó és ERP-szállító minden szolgáltatása kapcsán az üzleti folyamatok feltérképezését, a digitális érettség megteremtését állítja előtérbe. Rengeteg munkafolyamat nemcsak standardizálható, hanem az általunk fejlesztett (szoftver)robotokkal, RPA-megoldással teljesen ki is váltható. Az ismétlődő, kevés kreativitással végezhető munkák pénzügyi szempontból a legpazarlóbbak: egyszerű digitális megoldásokkal helyettesíthetők. Az elektronikus rendszerek közötti hatékony kapcsolatok, az interfészek megteremtése jelenti a legnagyobb evolúciós ugrást: a hasonló célokért munkálkodó rendszerelemek közötti információátadást, az erőforrásaink összefüggő és összehangolt hálózatát.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.