Hirdetés
. Hirdetés

IXENIT - Robotok és interfészek a vállalati evolúció szolgálatában

|

2020. március 16-án Magyarországra is becsapódott a Covid-19 nevű nanoaszteroida. Gyors toalettpapír-, liszt- és tésztaviharokat kavart, meg aztán leginkább tanácstalanságot: hogyan tovább a munkahelyeken?

Hirdetés

A digitális világ felkészült a hasonló robbanásokra, csak mi vezetők, vállalatok voltunk zavarodottak. Elkezdődött a szelekció. A helyzet első áldozatai a kontrollmániás vezetők voltak. Az evolúció első alkalmazkodási követelménye a kollégák közvetlen és folyamatos számonkérése helyett a célokra, eredményekre koncentráló vezetés térhódítása volt. A munkatársi távolléteket, home office-beosztást, a munkaidő dokumentálását lehet elektronizálni. Amelyik vállalat ily módon tudja szervezni az erőforrás-menedzsmentet, az egy lépéssel közelebb kerül a túléléshez. Az IXENIT Kft. JIRA modulként fejlesztett TeamTrax rendszere egy erre a célra készült tökéletes túlélőeszköz.

A természetes szelekció következő vívmánya az elektronikus dokumentumkezelés. A papíralapú iroda személyes megjelenést igényel. Az irodavezetők az utolsók voltak, akik home-office-ba költözhettek. Ha a NAV-hoz el tudunk juttatni minden számlát elektronikusan, akkor miért okozna gondot a teljes "procure to pay" , "order to cash" folyamat dokumentációjának elektronizálása? Van számlafeldolgozónk és elektronikus irattárunk, az IXENIT nem csak saját működéséhez, hanem ügyfelei számára is kifejlesztette ezeket a megoldásokat.

Ahogy a 60 millió évvel ezelőtti aszteroidát sem élte túl az emlősök 90 százaléka, úgy a digitalizált vállalatok közül is csak azok alkalmazkodnak igazán, amelyek a digitális rendszereiken túl egy fontos szelekciós mechanizmussal rendelkeznek: az üzleti folyamataik is alkalmasak a digitalizációra. Egységes folyamatokat és rendet nemcsak átszervezni könnyebb, mint a megszokásokat, a rendetlenség feletti kontrollt, de ez az alapfeltétele a folyamatok elektronizálásának is.

Az IXENIT Kft., mint üzleti tanácsadó és ERP-szállító minden szolgáltatása kapcsán az üzleti folyamatok feltérképezését, a digitális érettség megteremtését állítja előtérbe. Rengeteg munkafolyamat nemcsak standardizálható, hanem az általunk fejlesztett (szoftver)robotokkal, RPA-megoldással teljesen ki is váltható. Az ismétlődő, kevés kreativitással végezhető munkák pénzügyi szempontból a legpazarlóbbak: egyszerű digitális megoldásokkal helyettesíthetők. Az elektronikus rendszerek közötti hatékony kapcsolatok, az interfészek megteremtése jelenti a legnagyobb evolúciós ugrást: a hasonló célokért munkálkodó rendszerelemek közötti információátadást, az erőforrásaink összefüggő és összehangolt hálózatát.

Hirdetés

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.