Hirdetés
. Hirdetés

Kölcsönzési és tesztelési lehetőséget is ad az Alza cégek és intézmények számára

|

Túl az egyszerű vásárláson.

Hirdetés

Az Alza.hu B2B programja a különböző nagyságú cégek, közintézmények és önkormányzatok mellett olyan speciális területeket is kiszolgál, mint a kórházak, iskolák, ügyvédi irodák vagy külképviseletek.

A pandémia szinte mindenkinek az életét megváltoztatta, ami jelentős hatással volt a vásárlói igényekre is. Az Alza.hu ebben az időszakban induló magyarországi B2B programja - a vállalatcsoport rugalmasságának, szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően - azonnal reagálni tudott az átrendeződött piaci helyzetre, új stratégiájuk sikerrel vette az akadályt és zökkenőmentesen biztosította a kínálatot a radikális keresletváltozás ellenére. "A cégek alkalmazottainak a távmunkára való berendezkedéshez az eszközöket extra gyorsan kellett beszereznünk, ám ez nem okozott számunkra problémát. Emellett több műszaki termék is hiánycikk volt a magyar piacon - például a webkamera - amit az Alza.hu mégis azonnal szállítani tudott ügyfelei számára" - mondta Takács Csaba, a vállalat igazgatója.

Az Európa-szerte működő cégcsoport egyik nagy előnye, hogy raktárai - a hatékony együttműködésnek köszönhetően - nagyon gyorsan képesek reagálni a változó fogyasztói igényekre. A logisztikai telephelyek közötti hatékony árumozgatás hagyományos esetben is nagyban hozzájárul az ügyfelek maximális kiszolgálásához, így a kiváló piacismeretnek és a rendkívüli rugalmasságnak köszönhetően az Alza e-kereskedelmi tevékenysége még a pandémia miatt elrendelt határzárak ellenére is töretlen maradt.

Ez az időszak mutatta meg igazán, hogy milyen gyorsan tudnak megváltozni a piaci körülmények, és bizonyította be, hogy az Alza a kihívásokkal küzdő üzleti szféra számára az egyik hatékonyabb és leggyorsabb beszerzési forrást jelentette. A járvány okozta változások egyértelműen a távmunka irányába terelték a vásárlásokat, pillanatok alatt vált mindennél sürgetőbbé a cégek számára, hogy alkalmazottaik szinte azonnal áttérjenek a home office-ra. Az Alza.hu pedig biztosította az eszközöket ahhoz, hogy ügyfeleik kényelmesen, ugyanakkor technikailag megfelelően és professzionálisan tudják folytatni munkájukat otthonról, ugyanúgy, mint ahogyan az irodába tették azelőtt.

Speciális B2B ajánlat

Az Alza B2B programjának egyik legértékesebb előnye az áruk kölcsönzési és tesztelési lehetősége. Jelenleg a legkeresettebb termékek a 3D nyomtatók, amelyeket akár fél évig ingyen biztosítanak az iskolák számára. Így a diákokelső kézből ismerkedhetnek meg a 3D nyomtatás technológiájával és trendjeivel. Nyomtatásaiknak csak a fantáziájuk szab határt, ami nagyban segíti a tanárokat is a tanulók kreativitásának ösztönzésében.

A B2B program magyarországi kialakítása már nagyon indokolt volt, ugyanis Csehországban az Alza a legnagyobb beszállítója a cégeknek, iskoláknak, önkormányzatoknak és közintézményeknek. "Célunk az, hogy a következő 1-2 évben Magyarországon is elérjük ugyanezt a szintet" - tette hozzá Takács Csaba, a vállalat igazgatója.

Csúcsinnovációk a kínálatban

Az Alza alapítása óta elkötelezetten követi az innovációt, a robotikát, a kibernetikát és a mesterséges intelligenciát. "Az Alzánál mindannyian rajongunk a legújabb fejlesztésekért, és folyamatosan keressük a lehetőségét, hogy minél több innovatív megoldást és terméket illeszthessünk kínálatunkba. Hitünk szerint a robotika a közeljövőben jelentősen átalakítja a világot, és széles körben alkalmazott megoldásokat ad a kezünkbe. Ahogy a robotporszívó mára rengeteg háztartás szerves részévé vált, és hamarosan a robotfűnyíró is megjelenik a kertekben, ugyanúgy fog elterjedni számtalan új technológia a háztartások szintjén, hogy szinte észre sem vesszük" - szögezte le Takács Csaba, az Alza.hu igazgatója.

Kinek ajánlott a B2B program?

- Cégmérettől függetlenül igénybe vehető
- Közintézmények és önkormányzatok számára is elérhető
- Speciális ágazatok - kórházak, iskolák, ügyvédi irodák, külképviseletek - igényeit is kiszolgálja

A B2B program legfontosabb előnyei

- VIP árak és egyedi árajánlatok biztosítása
- Vásárlás azonnal, fizetés akár később
- Személyes kapcsolattartás és egyéni megoldások lehetősége
- Gyors és rugalmas kiszállítás
- Az áru 14 napon belüli visszaküldésének lehetősége
- Személyre szabható utalványok elkészítése

Csatlakozzon!

Amennyiben kedvet kapott az Alza.hu B2B programjához, és szeretne élni a legújabb technológiai eszközökkel, akkor írjon a b2b@alza.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 70 366 0055-os telefonszámot. A B2B kapcsolattartóval kötött megállapodást követően minden vállalatnak és szervezetnek lehetősége nyílik bekerülni a programba: https://www.alza.hu/cegek-es-intezmenyek

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.