Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Szoftverrobotot (is) a felhőből

|

Az SAP Business ByDesign felhőalapú ERP megoldása a vállalati működést átfogó modulokon és analitikai képességeken túl olyan integrációkkal és RPA funkciókkal támogatja, amelyekkel a hazai kkv-k folyamataik digitalizálását emelhetik magasabb szintre.

Hirdetés

A magyar kis- és középvállalatok hamarosan lokalizált változatban is elérhetik az SAP Business ByDesign rendszerét szolgáltatásként, SaaS modellben a német szoftvercég felhőjében. Az ERP megoldás honosítását az NTT DATA Business Solutions magyar csapata több mint harminc év tapasztalatával segíti, és a szolgáltatás gyors bevezetését SAP Platinum partneri kompetenciákkal támogatja a felhőbe migráló kkv-knál.

- Minden üzleti területet összekapcsoló vállalatirányítási rendszerként a Business ByDesign az SAP HANA platformjára épül, így jó gyakorlat szerint kialakított folyamatok mellett beépített, valós idejű analitikai képességekkel is szolgálja a kkv-k digitális átalakulását - mondta Baranyai Zsolt, az NTT DATA Business Solutions autóipari és IT technológiai üzletágának vezetője. - Ráadásul olyan kész integrációkat és alkalmazásprogramozási interfészeket is kínál, amelyekkel a vállalatok a hibrid munkavégzés támogatásában és a munkafolyamatok automatizálásában is szintet léphetnek.

Az SAP ehhez például a Microsoft Teams videokonferencia és Outlook levelező szolgáltatásával is integrálta ERP megoldását.

- A kapcsolatnak köszönhetően a Teams platformon együttműködő felhasználók közvetlenül elérik a Business ByDesign rendszerben kezelt adatokat és információkat, az üzleti tartalmat biztonságosan oszthatják meg és dolgozhatják fel - mondta Baranyai Zsolt. - Az Outlook-integráció pedig többek között a levélben érkező megrendelések, e-számlák automatikus feldolgozására is lehetőséget ad a kkv-knak, a beépített API-knak és RPA funkcióknak köszönhetően.

E folyamatautomatizációs képességek segítségével a vállalatok számos ismétlődő munkafolyamatot, manuális műveletsort képezhetnek le, így az SAP Business DyDesign támogatásával tehermentesíthetik alkalmazottaikat, és az értékteremtő üzleti innovációra összpontosíthatnak.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.