Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Tartalmasan a felhőben

|

Szabványosítják a folyamatokat a nyilvános felhőben, szolgáltatásként elérhető alkalmazások, miközben a nagyvállalatok egyedi megoldásokkal tűnnének ki a piaci versenyben. Nem szükségszerű, hogy a kettő kizárja egymást.

Hirdetés

Nyomós okból terelik nyilvános felhőbe nagyvállalati ügyfeleiket a szoftverszállítók. Házon belüli informatikai környezetük összetettsége, integráltsága és testre szabása miatt ezek a szervezetek nem frissítenek az évente megjelenő, új szoftververziókra. Ez hosszúra nyújtja a kiadások életciklusát, amit a szállítók nem tudnak hatékonyan kezelni, miközben a frissítést halogató felhasználók biztonsági kockázatoknak teszik ki magukat, és az új szoftveres képességekhez is késve jutnak hozzá.

- A nyilvános felhőben, szolgáltatásként kínált alkalmazásaikat a szállítók évente több hullámban frissítik, amivel a nagyvállalatok, bár kapnak mozgásteret, sokkal szorosabban tartanak lépést - mondta Lázár Péter, az NTT DATA Business Solutions Kft. ECM üzletágvezetője. - A felhőben korszerűbb szoftvereket használó szervezetek agilitása, rugalmassága és biztonsága is nő, ami a járványhelyzetben ismét bebizonyosodott, gyors válaszadó képességük még a felhőszkeptikusokat is meggyőzte.

Hirdetés

Minthogy az üzleti környezet jövőbeni alakulását tekintve egyedül a bizonytalanság a biztos, a változások kezelésére házon belüli rendszerekkel aligha készülhetnek a nagyvállalatok. A felhő mellett szóló érvek mellett azonban nem mindegy, hogy a szabványosított megoldásokat miként tudják illeszteni céljaik eléréséhez. Tanácsos ezért a felhőben is szakértő partnerre támaszkodni.

- Felhőalapú megoldásokat kínáló szoftverszállítók, az SAP és az OpenText partnereként a vállalati tartalomkezelés területén is segítjük ügyfeleinket folyamataik átalakításában, és az újító felhőmigrációban - mondta Lázár Péter. - A szolgáltatások szabványossága így értékké válik, képességeik pedig szélesíteni fogják az üzleti innováció lehetőségeit.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.