Hirdetés
. Hirdetés

Új processzorral bővült az ultrakompakt ipari PC-család

|

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC-je az Intel Core i U processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben.

Hirdetés

Egy ipari környezetben használt PC esetében kifejezetten sok faktort kell figyelembe venni: fontos, hogy a gép maga minél kompaktabb kialakítású legyen, hogy szinte észrevétlenül épülhessen be bárhová, viszont kapjon olyan nagy számítási teljesítményt is, amellyel bármilyen feladatot könnyedén elvégez. És persze érdemes az energiahatékonyságot is szem előtt tartani, amely a környezet kímélése és a fenntarthatóság szempontjából is komoly jelentőséggel bír, de a költséghatékonyságot is segíti. Itt jöhet képbe a Beckhoff ultrakompakt sorozatának legújabb tagja.

Hirdetés

A mindössze 82 x 127 x 40 mm méretű, nagy számítási teljesítményű, ventilátor nélküli új, C6025 típusú ipari PC tökéletesen illeszkedik nemcsak a komoly igényeket támasztó, hanem a zöld, fenntartható informatikát megkövetelő vezérlési alkalmazásokhoz. Ezek az ipari PC-k a Core i processzorok képességeivel megegyező számítási teljesítményt nyújtó Intel Core i U processzorokon alapulnak, utóbbiak azonban jelentősen kevesebbet fogyasztanak, mint a hasonló kategóriájú processzorok.

A C6025 típusú ipari PC-ben használt nyolcadik generációs Intel Core i U processzorok a PC-technológia fejlődésére jellemző további előnnyel is rendelkeznek: nagyobb számítási teljesítményt nyújtanak azonos áron. Ezen új eszköznek köszönhetően a Beckhoff ipari alkalmazásokhoz tervezett és hosszútávon elérhető ipari PC-inek választéka ezáltal az ARM processzoroktól kezdve az Intel Xeon processzorokig terjedően öt teljesítményosztályt fed le, amivel maximálisan megvalósítható bármilyen számítási kapacitással kapcsolatos igény.

A Beckhoff új, C6025 típusú ipari PC-je (középen) révén Intel Core i alapú, ventilátor nélküli eszközzel bővül a C60xx sorozatú, korszerű, kompakt és könnyen telepíthető ipari PC-k választéka

Az energiatakarékos Intel Core i U processzorok, valamint az új ipari PC-k korszerű hűtési megoldása együtt, az egyik oldalra szerelt hűtőbordán keresztül teljesen passzív hőleadást tesz lehetővé. Az alumínium-cink ötvözetből készült házba szerelt C6025 ipari PC főbb jellemzői:

  • akár négy processzormag;
  • 4 GB DDR4 RAM (8 GB-ra bővíthető);
  • 40 GB M.2 SSD és 3D flash memória;
  • 1 db DisplayPort-csatlakozó;
  • 4 db USB 3.0 csatlakozó;
  • beépített Ethernet-vezérlő 3 db 100/1000Base-T csatlakozóval;
  • üzemi hőmérséklettartomány: 0-50° C.

Az energiatakarékos, ultrakompakt C6025 típusú ipari PC a Beckhoff ipari PC-inek palettáján a középmezőnyben helyezkedik el az Intel Atom processzorokat tartalmazó alapszintű és a nagy teljesítőképességű, Intel Core i sorozatú processzorokkal szerelt eszközök között. A kibővített termékkínálattal a kompakt, ventilátor nélküli ipari PC-k iránti növekvő kereslet könnyebben lefedhető, valamint a rendkívül számításigényes alkalmazások is hatékonyabban támogathatók.

A Beckhoff partnereit, illetve az automatizálási technológiák iránt érdeklődőket az őszi időszakban egy webinársorozattal is segíti abban, hogy naprakész információt szerezzenek a kulcsfontosságú automatizálási trendekről. A 30 perces online előadásokhoz december elejéig a megjelölt keddi napokon 10:00 órától lehet majd csatlakozni. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A cikk témájához kapcsolódik a november 17-én megrendezendő webinár. Mivel a Beckhoff ipari PC-k és beágyazott PC-k széles skáláját kínálja, ezért a webinár témája az ipari PC portfólió áttekintése. A webinár során a résztvevők betekintést nyerhetnek az élérhető hardveres és szoftveres opciókba, valamint megismerhetik ezek összefüggéseit. Az érdeklődők információt szerezhetnek a speciális paraméterekkel rendelkező termékekről is, mint például a mozgóalkatrész nélküli ipari PC-k. Az elérhető operációs rendszerek is áttekintésre kerülnek annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a követelményeinek legtökéletesebben megfelelő összeállítást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.