Hirdetés
. Hirdetés

Van-e jövője a bankkártyának a digitális és azonnali fizetés mellett?

|

Március másodikán elindult az azonnali fizetések rendszere. A bankszektor 30-40 milliárd forintot és több százezer munkaórát fordított erre a fejlesztésre, ezáltal az innováció a magyar bankszektor valaha volt legnagyobb egyszeri beruházásává nőtte ki magát.

Hirdetés

Azóta is számos kérdés felmerül a rendszerrel kapcsolatban: mik az első tapasztalatok a rendszerindítás óta, mi a következő lépés, mi kell ahhoz, hogy széleskörű mobilfizetési és egyéb digitális szolgáltatási kör épülhessen rá? Az új erős ügyfél-hitelesítési eljárásokra történő átállásra biztosított időszakot meghosszabbították, ám a határidő vészesen közeledik. Lássuk, hogyan állunk a start előtt?

2020. november 25-26.

Az IIR Magyarország által szervezett éves Kártyapiac konferencia első napja a fent említett azonnali fizetési rendszer és az új ügyfél-hitelesítés kérdéseit veszi górcső alá, míg a rendezvény második napja a digitalizáció és a fintech szektor innovációival, kihívásaival foglalkozik, mint a SimplePay sikerének titkával, valamint az OTP Lab és MKB Fintechlab innovációs receptjével és tapasztalataival.
A konferencia kiemelt témái közé tartoznak az Európában jelenlévő új fizetési trendek, melyek kapcsán az egyik legnagyobb európai fizetésitechnológia-szolgáltató, a SIA Central Europe a.s. bemutatja cégük új innovatív fejlesztéseit.
Az Ingenico Group értékesítési igazgatójától a felügyelet nélküli terminálokról tudhatnak meg többet, a fémkártya-innovációkról és az online onboardingról pedig az IDEMIA előadásában hallhatnak a résztvevők. A CAPSYS Informatika Kft. képviseletében Kiszely Róbert ismertetni fogja a jelenlévőkkel, mit tanácsos, és nem tanácsos tenni az azonnali fizetés kapcsán.

A banki újításokhoz elengedhetetlenek a háttérben történő fejlesztések. Az új trendek bevezetését követően milyen további fejlesztések kerülnek előtérbe? A meglévő háttérrendszereket kell tovább fejleszteni, vagy inkább ügyfélbarát felhasználói felületeket, szolgáltatásokat kell létrehozni? A RowanHill Digital moderálásában a fenti kérdéseket egy kerekasztal-beszélgetés során vitatják meg többek között az OTP Mobil Kft., a Budapest Bank Zrt. és az Erste Bank Hungary Zrt. képviselőivel.

Kérdések és válaszok

Amennyiben kérdése merülne fel a bankkártyás fizetések biztonságával kapcsolatban, az AperSky Tanácsadó Kft. szakembereitől kérhet részletes tájékoztatást a témát illetően. A cég kiterjedt szakmai kompetenciákkal és tapasztalattal rendelkezik a bankkártya-adatbiztonság és a kapcsolódó tranzakció-kezelési rendszerek területén.
Amennyiben első kézből szeretne tájékozódni az aktuális fizetési technológiákról, ne hagyja ki az IIR Magyarország éves Kártyapiacát, melyet a jelenlegi járványhelyzetnek megfelelően online formában rendez meg az IIR Hungary 2020. november 25-26-án.
A rendezvény részletes programját és a regisztrációval kapcsolatos információkat megtekintheti a hivatalos honlapon: www.kartyapiac.hu.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.