. Hirdetés

Network Video Recorder NVR1218: mindig képben van

|

Aki könnyen kezelhető videomegfigyelő megoldást keres, annak feltétlenül érdemes megismerkednie a a Synology Network Video Recorder NVR1218-cal, amely túl azon, hogy a hatékony videomegfigyeléshez szükséges összes szolgáltatást tartalmazza, az energiatakarékosságra is ügyel.

És még egy bónusz: alapból HDMI-kimenettel felszerelve kerül a forgalomba, vagyis használatához nincs szükség PC-re, a felügyelet - illetve ha szükséges, az élő megfigyelés - közvetlenül a mokány (16,5x10x22,55 centis) eszközről biztosítható.

Térfigyelés felsőfokon
Az eszköz virtuózan bánik a térfigyelő kamerákkal: akár 12 IP-kamera képe is megjeleníthető, illetve rögzíthető rajta, tehát számítógép nélkül is ellenőrizhetjük vele a kamerák képét, és kezelhetjük a felvételeket.

Ha dedikált HDMI-kimenetére helyi monitort kötünk, akár 1080p felbontásban is élvezhetjük a képet. 12 csatorna/30 FPS esetében a maximális felbontás 720p.

Az energiahatékony működés mellett fontos előnye az NVR1218-nek, hogy beállításához nem kell külső hálózathoz hozzáférni, így félreeső, illetve magas biztonsági szintű helyekre is telepíthető. Támogatja az értékesítési pont (POS) típusú megoldásokat, minek következtében egyszerűen beépíthető tranzakciós rendszerekbe, és akár a tranzakciókról készült felvételekhez kapcsolódó videós index kialakítására is alkalmas.

Ha az NVR1218-et egy Synology DX5173 bővítőegységhez csatlakoztatjuk, kettőről hétre növelhető az elérhető meghajtók számát. Így akár RAID 5 típusú köteteket is létre tudunk hozni, és kialakíthatjuk a legtesthezállóbb tárkezelési stratégiát. A speciálisan kialakított eSATA-kábel segítségével csatlakoztatható NVR1218 maximális nyers kapacitása brutális: elérheti a 70 TB-ot!

A Synology Network Video Recorder NVR1218

Jó barátságban a Surveillance Stationnel

Az NVR1218 a Surveillance Station szinte mindegyik funkcióját támogatja, sőt, a mobilalkalmazással is tökéletesen együttműködik, vagyis a PC-t teljesen kiiktathatjuk a képből. A Surveilance Stationról dióhéjban annyit, hogy a Synology megfigyelési rendszere centralizált, felhasználóbarát kezelőfelületet kínál, amelyen keresztül kezelhetjük és figyelhetjük az üzletben vagy irodában elhelyezett IP-kamerákat. Több kamera valós idejű videostreamjét is nyomon követhetjük rajta, és a gyanús viselkedések felismerését segítő intelligens elemzőeszközöket is beállíthatunk. A Synology Station számos különböző eszközzel (I/O modullal, ajtóvezérlővel) képes együttműködni, ezáltal leegyszerűsíti  a teljes környezet kezelését.

A felvételek tárhelye hét meghajtóig bővíthető

A DS cam a Surveillance Station mobil változata, amelynek felhasználásával megnézhetjük a valós idejű képet, lejátszhatjuk a felvételeket, használhatjuk a PTZ-funkciót, és push-értesítéseket fogadhatunk mobileszközünkön. A megoldást többféle platformon (iOS, Android) futtathatjuk, egyszerre akár hat valós idejű csatornát is nyomon követhetünk vele, pillanatfelvételeket készíthetünk, és böngészhetünk a rögzített események között.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.