. Hirdetés

Synology Active Backup for Business: biztos, ami biztos!

|

Megbízható adatvédelem egyszerűen, gyorsan, licenszdíjak nélkül - ezt kínálja a Synology biztonsági mentési megoldása, az Active Backup for Business.

Világszerte mind nagyobb nyomás nehezedik az IT-környezetekre, és ez fokozottan igaz az adatbiztonságra. A vállalatoknak olyan mentési megoldásra van szüksége, amelynek egyszerűen és biztonságosan kezelhetők a különböző fizikai eszközökön és virtuális gépeken tárolt adatok, és súlyos katasztrófák esetén is elkerülhető az üzletmenet leállítása. Pontosan ezt nyújtja a Synology Active Backup for Business.

Zökkenőmentes működés
A csomag minimalizálja a bevételkiesést és üzleti presztízsveszteséget jelentő leállási időket, teljes körű adatvédelmet nyújt,  és leegyszerűsíti az üzembe helyezés feladatát, ugyanis az egész telepítés csupán egy NAS eszközt és néhány kattintást igényel. Ráadásul a licencdíjak miatt sem kell többé aggódnunk, mindössze egy olyan kompatibilis Synology NAS eszközre van szükségünk, amely megfelel a tervezett biztonsági mentési kapacitásnak.

A több számítógépes installálás megkönnyítése érdekében az Active Backup for Business ügynök többek között a Microsoft Active Directory csoportos telepítési funkcióit is használni tudja, és az Active Backup for Business által biztosított sablonbeállítások alapján a rendszergazdák előre elkészíthetik a kívánt szabályzatokat, és beállíthatják a mentésekre vonatkozó protokollokat.  

Mindenből a legjobbat
A biztonsági mentések alapvető célja, hogy katasztrófa esetén a Windows szervereken futó feladatok gyorsan és pontosan helyreállíthatók legyenek, ezért a rendszer lehetővé teszi, hogy a teljes biztonsági mentés használata helyett a mentett verziót azonnal elindítsuk a VMware vagy a Synology Virtual Machine Manager (VMM) szolgáltatásban.Vagyis a fizikai és virtuális rendszerek előnyeit egyszerre élvezhetjük: a Windows rendszereken tárolt adatok teljes körű védelemben részesülnek, ugyanakkor váratlan problémák esetén az azonnali helyreállítási funkcióval a VMware vSphere és Synology VMM platformokra is támaszkodni tudunk.

A rendszergazdák méltányolni fogják a csomag azon szolgáltatását is, hogy a rendszer a valós helyreállítás megkezdése előtt elküld egy képet a VMM rendszernek, amely gyors vizsgálatot végezve mintegy leteszteli a szerver újraindítását. Az eredményeket a rendszergazdák egy videó formájában tudják megtekinteni, és ennek alapján kijavíthatják a súlyos problémákat, mielőtt azok élesben jelentkeznének. Szintén a rendszergazdák életét könnyíti a rendszer azon vonása, hogy a központi irányítópultról a biztonsági mentésekkel kapcsolatos minden funkció egyszerűen követhető és vezérelhető.

 

Rugalmas mentési lehetőségek
A fájlok mentését anélkül is megoldhatjuk, hogy ügynököket kellene telepítenünk a forrásszerverre, így sem kompatibilitási, sem teljesítmény-csökkenési problémákkal nem kell számolnunk. Az ügynököt nem igénylő biztonsági mentési megoldás aktív védelmet biztosít a fájlszerverek számára, és szabad kezet ad az ütemezés beállításánál.

A Synology megoldása a biztonsági mentésekkel kapcsolatos sokféle igényt is rugalmasan kiszolgálja. A rendszergazdák választhatnak a többverziós üzemmód (minden mentéskor új verzió készül), a tükrözéses üzemmód (a forráshelyen elvégzett módosítások alapján felülíródik a célhelyen tárolt biztonsági mentés), illetve a növekményes üzemmód között (ekkor a törölt fájlokat megtartja a rendszer, a hozzáadott és a módosított fájlokkal viszont felülírja a mentést).

Az adatok biztonságát fejlett titkosítási lehetőségek szavatolják, a Btrs-fájlrendszer támogatása pedig a tárolás hatékonyságának javítása mellett az adatintegritás megőrzését is hatékonyan szolgálja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.