. Hirdetés

VisualStation VS960HD: kicsi, de nagyon erős!

|

A térfigyelés sokféle technikával megoldható, de egyszerűség és költséghatékonyság szempontjából a VisualStation VS960HD verhetetlen.

A VisualStation VS960HD egy ultrakompakt kiegészítő rendszer a Synology NAS eszközökhöz: segítségével bármiféle PC közbeiktatása nélkül elérhetjük a Surveillance Station funkcióit, többek között a valós idejű képet, és a különböző felügyeleti eszközöket.

Szívós és ellenálló
A VisualStation VS960HD akkor jelent tökéletes választást, ha kevés a helyünk és nincs kidobni való pénzünk. Használatához nincs szükség másra, mint egy Ethernet-kábelre és egy LCD monitorra vagy televízióra: ezek csatlakoztatása után csak bejelentkezünk a Synology Surveillance Station szolgáltatásba, és már élesítve is van saját megfigyelő állomásunk.

A VisualStation VS960HD vonzó tulajdonságai közé tartozik a kompakt kialakítás: az eszköz mindössze 13x13x3,2 centiméteres, és alig negyven dekát nyom. Remekül bírja a rezgéseket és a hőingadozásokat: a -20 °C-tól 50 °C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban használható, és roppant erős burkolattal rendelkezik, belsejéből pedig száműzték a könnyen elromló, mozgó alkatrészeket, így hihetetlenül ellenálló a hardverhibákkal és a szélsőséges környezeti hatásokkal szemben. Az eszköz EN45545 és EN50155 tanúsítvánnyal is rendelkezik.  

Az ultrakompakt VisualStation VS960HD: a masszív, rázkódás- és hőálló eszköz a tenyerünkön elfér

Működése roppant takarékos: várakozó módban mindössze 4,9 wattot, munka közben pedig 7,2 wattot fogyaszt, és akár 96 IP-kamerát is képes kezelni 720p/10 FPS mellett.

Két HDMI videokimenettel rendelkezik, melyek támogatott videofelbontásai a következők: HDMI 1: 4K (3840 x 2160, 30Hz/60Hz) és HDMI 2: 1080p (1920 x 1080, 60Hz). USB 2.0 portból kettő került rá,  de találunk rajta egy USB 3.0 kaput is.

TV-falhoz tökéletes
Ha több kamera jelét kell egyidejűleg megfigyelnünk, a TV-fal kínálja a leghatékonyabb megoldást. A VisualStation VS960HD rendszer ennek kialakítását is pofonegyszerűvé teszi.

Mint említettük, az eszközön két HDMI videokimenet kapott helyett, így a megfigyelést végző személy könnyedén válthat a tükrözött és a kiterjesztett asztali üzemmódok között. Ennek köszönhetően a VisualStation VS960HD kiváló eszköz lehet a TV-falak olcsó és méretezhető kialakításához; maga a szerkezet pedig olyan kicsi és könnyű, hogy egy VESA-kompatibilis rögzítőelemmel akár a falra, akár a képernyő hátoldalára is könnyedén fölszerelhető.

Az eszköz a Suveillance Stationtől megörökölt, kényelmes felhasználói felületet biztosít a valós idejű kép és a lejátszás funkciók kezeléséhez

A VisualStation VS960HD támogatja a Surveillance Station alkalmazás legtöbb szolgáltatását, és kényelmes, intuitív kezelőfelülete is a Surveillance Stationből származik. A felület használatát könnyű megtanulni, és a funkciók vezérlése egér, billentyűzet, sőt, akár joystick segítségével is megoldható, vagyis nem túlzás kijelenteni, hogy a VisualStation VS960HD-vel csakugyan gyerekjáték a munka.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.