. Hirdetés

VPN Plus: Új távlatok a távmunkában

|

Virtuális irodát szeretnénk? A VPN Plusszal gyors, megbízható VPN szerverré alakíthatjuk Synology Router eszközünket.

A jövő a távmunkáé, és a hatékony munkakörnyezet kialakításában a Synology is segítségére kíván lenni a cégeknek. Amennyiben meglévő Synology Router eszközünket szeretnénk egyszerűen konfigurálható, gyors és  biztonságos VPN (virtual private network; a.m. virtuális magánhálózat) szerverré továbbfejleszteni,  a VPN Plus rugalmas megoldást kínál a problémára.

Webre fel!
A VPN Plus kiemelkedő funkciói közé tartozik az intuitív, klienst nem igénylő WebVPN, amelyen keresztül bármiféle kiegészítő ügyfélprogram vagy beállítás nélkül, közvetlenül a böngészőből hozzáférhetünk a webes alkalmazásokhoz. Sőt, belső URL-címek megadásával a vállalati magán-webhelyet is elérhetjük vele.

A belső webes szolgáltatásokat a rendszergazda alapértelmezésként is beállíthatja, és kedvencek kialakítására is mód van: a munkatársak csillaggal jelölhetik meg kedvenc webhelyeiket, és  később a menüből bármikor megnyithatják őket.

A WebVPN felülete

Minden eszközről elérhető erőforrások
A gyors, egyszerűen használható Synology SSL VPN segítéségével a vállalat webes és nem webes erőforrásai egyaránt kényelmesen elérhetők.

A Windows, Mac, Ubuntu, iOS és Android eszközökön használható kliens beállítása pofonegyszerű,  egy-két percet igényel, és aztán már kapcsolódhatunk is az erőforrásokra.

A biztonságról az SSL/TLS titkosítási megoldások gondoskodnak, és a Synology SSL VPN teljesítményére sem lehet panasz: a megoldással gyorsabb és stabilabb kapcsolatok építhetők fel, mint a legtöbb más VPN-protokollal.

Száguldás az IPSec-alagúton
Azok a vállalatok, amelyek fiókirodákat vagy telephelyeket működtetnek, jó hasznát veszik a  Site-to-Site VPN szolgáltatásnak, melynek segítségével biztonságos IPSec-alagúton keresztül oszthatják meg erőforrásaikat a különböző hálózatok között.

A Site-to-Site VPN akár 650 Mb/s átviteli sebesség elérésére is képes, vagyis felgyorsítja a telephelyek közti fájlmozgatásokat, és így megnöveli a vállalkozás produktivitását.

A Synology Router az IPSec VPN-t támogató termékeken kívül az Azure VPN-átjárókkal is képes együttműködni, így helyszíni és felhőalapú virtuális hálózatokat egyesítő hibrid megoldások is kialakíthatók vele.

Minden kapcsolat ellenőrizhető

Figyelő szemek
A VPN Plus a kapcsolatok felügyeletére is hatékony eszköztárat biztosít.

A valós idejű figyeléssel beazonosíthatjuk a hálózati forgalom anomáliáit és a gyanús felhasználókat, a sávszélesség-vezérléssel és a tiltólistával pedig optimalizálhatjuk a hálózati forgalmat, és megvédhetjük a kritikus erőforrásokat. A rendszer a korábbi felhasználói kapcsolatok és az adathasználat ellenőrzésére is módot ad, és a konfigurációs, illetve kapcsolati naplók megtekintése és exportálása az auditálást is egyszerűvé teszi. Végül az Active Directoryn és az LDAP-en keresztül történő hitelesítés támogatása révén a zökkenőmentes a VPN Plusz varratmentesen integrálható a vállalat meglévő fiókrendszerébe.

Rugalmasan bővíthető megoldás
A VPN Plus alapértelmezés szerint egy darab egyidejű fiókot tartalmaz, amellyel egyszerre egy felhasználó használhatja díjmentesen a WebVPN, a Synology SSL VPN és az SSTP funkciókat. Ha több fiók számára szeretnénk hozzáférést, erre a VPN Plus csomagban több Synology VPN-hozzáférési kliens licenc megvásárlásával van mód.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.