Hirdetés
. Hirdetés

A Lumen 400G szolgáltatást indít szerte Európában üzleti ügyfeleknek – térkép

|

Globálisan a vállalat hálózata mintegy 643 000 kilométernyi globális üvegszálra terjed ki.

Hirdetés

A Lumen Technologies elindította a 400 Gbps (400G) sebességű szolgáltatásokat Európa kulcsfontosságú útvonalain. A vállalat jelentése szerint jelentős kereslet mutatkozik a 400G szolgáltatások iránt a vállalatok, kormányzati ügynökségek, hiperskalálók és nagykereskedelmi ügyfelek részéről, akik nagy sávszélességű összeköttetést keresnek adatközpontjaik és a nyilvános felhő között.

A Lumen 50 európai piacon telepítette a városok közötti 400G sebességű hálózatát. Az EMEA-régióban a Lumen hálózata mintegy 67 ezer kilométernyi üvegszálon húzódik, és több mint 2500 hálózaton belüli épülethez és 540 nyilvános és magán harmadik féltől származó adatközponthoz csatlakozik zökkenőmentesen.

Jelenleg a Lumen az európai intercity hálózatának több mint felét tette alkalmassá a 400G szolgáltatások támogatására, valamint 70 adatközpontot és két transzatlanti útvonalat a Grace Hopper és Dunant tenger alatti kábelrendszereken. Idén és a későbbiekben is folytatódik az intercity bővítés, amely kiterjeszti ezt a hálózatot, és egyre mélyebbre tolja a nagyvárosi körzetekbe.

Globálisan a Lumen hálózata mintegy 643 000 kilométernyi globális üvegszálra terjed ki. "A hálózati infrastrukturális megoldásainkat folyamatosan megújítjuk, hogy támogassuk ügyfeleink üzleti növekedését. A digitális gyorsulás korában a következő generációs hálózatunk támogatja a vállalkozások gyorsan növekvő, nagy sávszélességű igényeit. Ez a megnövelt kapacitás segít ügyfeleinknek a gyors és biztonságos skálázásban, hogy lehetővé tegyék számukra a digitális utazást, amely messzire elviszi őket a jövőbe" - mondta Annette Murphy, a Lumen EMEA és APAC régiójának elnöke

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.