Hirdetés
. Hirdetés

Amerika megőrül az iPhone-okért!

|

Az Egyesült Államokban nem érzékelhető a kereslet lanyhulása. Sőt!

Hirdetés

Hirdetés

Bár iPhone X iránti igény világszinten elmarad a várakozásoktól, és emiatt az Apple állítólag ötven százalékkal csökkenti a következő három hónapra vonatkozó rendeléseit, egy friss tanulmány szerint az Egyesült Államokban az eszköz forgalmazása csúcsokat döntöget.

A Counterpoint kutatása azt állítja, hogy az Apple 2017 negyedik negyedében az Egyesült Államokban 22,39 millió okostelefont adott el, és az iPhone még soha nem állít ilyen erősen az amerikai piacon.

Számszerűleg azt jelenti, hogy részaránya 37 százalékról 44 százalékra nőtt, köszönhetően a iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X eladásoknak.

A szakértők szerint az Apple erre úgy volt képes, hogy a Samsungtól csábított el vásárlókat, mivel az új modellek jóvoltából prériumkínálata vonzóbbnak bizonyult a dél-koreai gyártóénál.

Az iPhone X-ok iránti lanyha kereslet az Egyesült Államokban nem volt érzékelhető: 2017 negyedik negyedében mind a három új iPhone modell az eladási listák élén szerepelt, és az iPhone X magas ára ellenére sokkal jobban fogyott, mint az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.